3721 Views |  Like

Zori si primul ei “mama”!

La inceput a fost “ba ba ba”. Apoi, usor usor, dupa muuult “bruuuuuu”, Zori a inceput sa ma strige “ma”.
Pe data de 10 luna aceasta, fetita noastra a implinit 6 luni.:) Iar ieri dimineata, a fost prima oara cand am auzit-o spunand clar “mama”.
Acum Zori e langa mine si repeta pe langa multe alte sunetele simpatice un indelung “mamamamamamaaaa”.:)
V-am zis ca sunt in al noualea cer?? Nu??? Sunt in al noualea ceeer!! E ca atunci cand iei premiul cel mare si nu credeai nicio clipa ca va fi al tau.
Chiar daca am mai trecut o data prin experienta asta cu Achim, copiii au fiecare ritmul lor. Nu stii niciodata cand si cum vor spune mama, tata, papa si asa mai departe.
Asadar, am fost mai mult decat surprinsa mai ales ca era dimineata, iar eu ma pregateam sa fug la repetitie pentru un nou proiect de teatru ( abia astept sa pot sa va povestesc mai multe despre el!).
Si cum eram eu asa pe picior de plecare si vorbeam cu mama si Paul despre ce mai aveam de facut fiecare, din carucior s-a auzit foarte clar un “mama” ca si cand m-ar fi strigat. Apoi ca o mica tanguiala : “mama-maaa-mamamam”.  Spun tanguiala pentru ca asa ne parea noua, de parca Zori ar fi spus: “mai stai un pic, nu pleca inca mami.” Eheeee, dar ce mandrie mare m-a cuprins! De fapt, nici nu stiu cum sa definesc prea bine sentimentul. Un sentiment de fericire, mandrie, exaltare, surpriza… toate laolalta. Frumos tare!
Mi-am imbratisat strans puiul si i-am multumit lui Dumnezeu pentru ca mi-a daruit momentul asta!
Cred ca as mai face inca trei copii doar pentru a trai momentul asta inca o data, atat e de aparte.:)
Cand Achim mi-a spus mama mi-a valsat sufletul! Si cu Zori am mai trait ieri asta inca o data!
Daca as sti unde sa gasesc ambrozia, le-as trimite zeilor un camion intreg, numai pentru a sarbatori momentul acesta!
Inchin insa o cupa imaginara pentru toate mamicile care au trait aceasta clipa de fericire absoluta si pentru toate minunile noastre care ganguresc perfect!
IMG_8094