1524 Views |  Like

White sensations

Port alb atunci cand imi doresc un look cu puternice accente classy, atunci cand vreau  sa inlocuiesc perechea lejera de jeansi cu ceva mai…aparte, sau atunci cand imi propun sa alcatuiesc  o tinuta eleganta.  Clasicul va ramane mereu in tendinte, asa ca am cautat articole care sa depaseasca  influentele viitoare din domeniul modei.

IMG_0922 (1)

In general, imi place sa adaug tinutelor albe tonuri puternice, menite sa creeze  armonie.  Astazi am ales o tinuta care sa redea, intr-un mod subtil, preferintele mele in materie de contraste. Asadar, Emporio Armani este alegerea de astazi.

IMG_0960 (1)

Vorbim despre articole elegante ce intregesc o tinuta care pune accentul pe linii si detalii fine. Negrul contureaza delicat atat forma camasii, cat si a pantalonilor, iar pantofii de la Hotstepper (www.hotstepper.ro) ofera, la randul lor, continuitate.

IMG_0926 (1)

Ochelarii negri, Emporio Armani se potrivesc  si ei de minune intregului look, iar cerceii cu perle delicate Gramaldy si inelul Legacy  o completeaza: www.catalinagrama.com/shop/.

IMG_0959 (1)

Cosmina Contu de la www.lookool.ro  s-a ocupat de surprinderea acestor cadre.