1699 Views |  Like

White pants – Cum purtam pantalonii albi?

Foarte simplu, poate cel mai simplu mod de a crea o tinuta este sa adaugi o pereche de pantaloni albi. Iti ofera libertatea de a alege o multitudine de  topuri, camasi, sacouri, toate menite sa armonizeze partea superioara  a look-ului. Vorbesc acum de culori, dar si de imprimeuri, de modele, dar si de forme.

Eu am imbracat cea mai simpla pereche de pantaloni albi de la Emporio Armani si i-am adaugat, pe rand, topuri  cat mai diverse. Am urmarit respectarea liniei elegante a pantalonilor, de aceea, am selectat topuri Emporio Armani din materiale pretentioase, cu imprimeuri sau detalii aparte.

Din dorinta de a crea unitate, am ales, pentru prima tinuta, un top intr-o combinatie calda de nuante.

IMG_0971

IMG_0972

IMG_0977

Apoi am asortat albul pur cu albastru inchis si negru. Asadar, tinuta a doua s-a compus din aceeasi pereche de pantaloni, la care am adaugat  o vesta foarte interesanta, ce aminteste de croiala sacoului. Esarfa a oferit, si ea ,un aer aparte tinutei.

IMG_0983

IMG_0986

Ultimei tinutei i-am adaugat un sacou  elegant, cu imprimeuri imperiale.

IMG_0976

IMG_0980

Pantofii Emporio Armani (cei crem) si Hotstepper (cei negri) au respectat cromatica tinutei, iar ochelarii Emporio Armani au fost perfecti pentru ceea ce mi-am dorit eu sa realizez.

Bijuteriile Gramaldy mi-au purtat noroc si de aceasta data!

Fotografiile au fost realizate de catre Cosmina Contu de la www.lookool.ro