1689 Views |  Like

Urban details

Cu gandul  la  atmosfera  urbana  si  la tinutele  cool  de street style,  va scriu despre un look inspirat de Venera Arapu (www.venera-arapu.com). Rochia cu imprimeu a fost, asadar, elementul cheie de astazi.  Vorbesc  despre o rochie care imi place foarte mult  si  care mi se pare foarte usor de asortat. Textura  si configuratia sunt cele care ii confera versatilitate, iar lungimea  imi permite sa o asortez atat unor sneakersi, cat si unor pantofi mai eleganti. Totusi, astazi raman, dupa cum va povesteam, in sfera urbana :).

IMG_1339

Nu  mi-a luat mult timp sa  aleg acesti  sneakersi. Observ, in ultimul timp, o preferinta  pentru astfel de pantofi casual. Desi sunt sport, ii consider  foarte stylish, iar sneakersii de la Dienneg  sunt cu atat mai  frumosi…Detaliile lor  imi plac tare mult!

12025470_863235323745899_1649254113_n

Cum puteam intregi mai bine acest look, daca nu adaugand o jacheta H&M, geanta semnata de talentata Laura Olaru si ochelarii  simpli de la Bigotti Milano?

IMG_1337

Despre bijuteriile mele Gramaldy  v-am tot povestit, insa nici de data aceasta nu am reusit sa ma despart de ele. Sunt detaliile subtile, care fac, cu adevarat,  diferenta. Inelul Legacy, bratara si cele doua coliere le puteti achizitiona de aici: www.catalinagrama.com/shop.

 

IMG_1332

IMG_1336

Sper ca si de data aceasta v-au placut fotografiile realizate de catre Cosmina Contu de la www.lookool.roIMG_1339