4053 Views |  Like

Un apus de neuitat!

Iubirea este pentru oameni si zei cea mai mareata divinitate… Nu mai stiu cine anume a spus-o, insa era una dintre maximele mele preferate in liceu.

Sa fii parinte nu e simplu. Este cel mai frumos, complex si emotionant lucru care ti se poate intampla, insa iti schimba cu siguranta perspectiva asupra tuturor celor ce te inconjoara. Sunt convinsa ca in univers totul, dar absolut totul se hraneste cu iubire. Si totusi, uneori cand apar copiii parintii aproape ca nu mai au timp pentru ei insisi. Chiar si in vacanta.:) Intervin oboseala, agitatia si toate lucrurile mici unul dupa celalalt si ritmul iubirii se schimba. Sa nu credeti ca nu am simtit si noi asta. Insa ne facem timp in continuare sa ne zambim, sa ne complimentam, sa ne mangaiem, sa ne iubim. Pentru ca fara asta nu cred ca am mai fi noi la sfarsitul unei zile.

IMG_8117

Nimic nu uneste mai frumos doi oameni decat aparitia unui copil. Cu toate acestea am auzit de nenumarate ori ca tot aparitia copilului ii poate indeparta. Pentru ca tot focusul se muta de pe partener pe copil pentru fiecare in parte, si asta chiar schimba totul. Asadar, va invit sa va amintiti ca iubirea care va uneste frumos sufletele a facut posibila aparitia copilului, si ca si ea merita ingrijita, mai ceva decat un bebelus.;)

Sa dam mereu iubirii ce e al iubirii si sa ne intelegem unii pe ceilalti.

Apune soarele frumos undeva in zare. Sub noi exista intr-o tacere magica o livada de maslini… E un aer sarat insa are o dulceata aparte… Si poate ca e briza, poate ca e seara placuta care  ma face sa fiu mai romantica decat de obicei, insa nu ma pot gandi nici macar pentru o clipa ca as vrea sa fiu in alta parte decat in bratele tale.

Si acum cand copiii dorm linistiti, o sa inchin un pahar de rose iubirii care uneste tot, transforma tot, ne face sa fim mai buni si sa vedem apusurile si mai frumoase… de neuitat.  Iubesc! Te iubesc!

IMG_8118