3670 Views |  Like

Totul e bine cand se termina cu bine

Ne-am intors acasa.
Cu mic, cu mare, masina reparata, bagajele la┬álocul lor si cateva lucruri in plus: pietre nenumarate si multe conuri de brad:) Achim a strans tot felul de comori de pe taramurile Greciei si nu a vrut deloc sa renunte la ele. Si nu va ganditi la niste pietricele… Nu! Pietre, nu gluma!:) Insa am reusit. Au reparat masina la timp ( tineti minte ca se stricase si ca ne-am prelungit astfel vacanta:)) – tot raul spre bine) si am rezistat si pe drumul de intoarcere.

Processed with VSCO with c4 preset

Mi s-a parut chiar ca Zora a fost mai bine adapatata la intoarcere. Tot drumul de la venire plus drumurile zilnice din Kefalonia au obisnuit-o mai bine cu masina. Am impartit din nou drumul in doua: ne-am oprit o noapte in munti de aceasta data. O sa va arat multe poze frumoase din acesta locatie splendida de la poalele muntelui Olimp intr-un articol dedicat zonei, pentru ca merita din plin.
IMG_8346
Asadar ramanem cu multe amintiri frumoase. A fost o vacanta cu multe peripetii si vom avea ce povesti peste ani cu piticii nostri.
Cand am ajuns acasa Achim si-a imbratisat jucariile, iar Zori a avut cel mai larg zambet cand si-a vazut patutul si ursuletii muzicali.
Penn, Garbo si Posh, cainii nostri, mai ceva ca niste copii ne-au asteptat cu “bratele” deschise si codite vesele.
IMG_8382
Mama are dreptate: e foarte frumos in vacanta, insa tot mai bine e la tine acasa.
Azi mi-am petrecut timpul in gradina cu florile mele si va spun cu mana pe inima ca e cea mai frumoasa forma de meditatie. Japonezii nu au facut degeaba un ritual din gradinarit.
Pe scurt? Totul e bine cand se termina cu bine. Revin cu articole si poze minunate din locurile pe care le-am vazut. Va imbratisez si va multumesc pentru toate mesajele frumoase si sustinerea voastra!

Processed with VSCO with c4 preset