2552 Views |  Like

The girl and the city

“Poate ca trecutul e o alta ancora care ne tine pe loc. Poate ca trebuie sa lasi totul in urma ca sa devii ceea ce trebuie sa devii.” – Carrie Bradshaw

catalina_grama_thegirl_and_thecity (3)

Imi amintesc cu drag de perioada in care ma uitam impreuna cu prietenele la cel mai bun serial pentru fete: Sex & The City. Imi amintesc cum suspinam la fiecare fraza bine ticluita de Carrie si cum radeam in hohote la fiecare gluma fara perdea pe care o spunea Samantha. Nu stiu cati dintre voi au urmarit serialul. Eu am fost foarte atasata de el.

catalina_grama_thegirl_and_thecity (2)

S-au spus multe lucruri dragute acolo, unele interesante, altele scandaloase, spumoase, romantice, “ingrozitoare” dar aproape de fiecare data adevarate.

catalina_grama_thegirl_and_thecity (4)

De acolo am ramas cu ideea de “30 and fabulous” care m-a linistit cumva pentru anii ce aveau sa vina.

catalina_grama_thegirl_and_thecity (5)

Ideea serialului chiar nu e departe de ceea ce traim cu totii: nu e usor sa-ti gasesti marea iubire sau drumul in viata niciunde in lume si cu atat mai mult intr-un oras aglomerat, plin de capcane unde oamenii sunt grabiti si fac tot felul de greseli la orice pas. Nimeni nu a spus insa ca va fi usor.

Pana la varsta asta am descoperit atat de multe despre mine incat “30 and fabulous” s-a adeverit. A devenit o stare de spirit si am invatat sa ma iubesc mai mult, sa pretuiesc lucrurile cu adevarat valoroase, sa ma inconjor numai de oamenii care imi plac, sa fiu mai toleranta in anumite privinte si mult mai selectiva in altele etc.

catalina_grama_thegirl_and_thecity (6)

Vreau din ce in ce mai mult si nu am de gand sa ma pierd pe drumul catre mine cea de peste 20 de ani. Cred deja in “50 and fabulous” si chiar daca acum cativa ani acest lucru parea o copilarie azi sunt ferm convinsa ca nu este asa.

Putem fi fabuloase/fabulosi la orice varsta daca ne dam voie sa fim astfel; daca nu ne impiedicam in lucrurile care nu ies mereu asa cum ne dorim, daca invatam sa acceptam si sa iertam si daca intelegem ca oamenii sunt diferiti si ca pana la urma cel mai important e drumul si nu destinatia.

catalina_grama_thegirl_and_thecity (8)

Nu stiu ce va doriti pentru 2015, insa fie ca e vorba despre iubire, relatii, un alt loc de munca, sanatate si asa mai departe, nu uitati sa va priviti pe voi insiva cu ochi mai buni. Sa va intelegeti mai mult, sa va iubiti cu mai multa putere, sa va dati timp, sa va iertati greselile si sa incercati sa va zambiti in oglinda si in suflet in orice dimineata.

O sa fie bine, trebuie sa fie. Fiecare dintre noi are un rol bine stabilit in caruselul acesta ametitor numit viata asa ca probabil cei mai multi dintre noi sunt sau vor fi ceea ce le-a fost cumva menit.

Ca multi sau multe dintre noi, sunt doar o fata intr-un oras mare care incearca sa faca lucrurile sa fie mai bune. Mai bune si din ce in ce mai bune pentru toti cei pe care ii iubesc.

catalina_grama_thegirl_and_thecity (1)

Ne vedem in 2015! Orice ar fi, hai sa privim inainte.

La multi ani dragii mei!

 

Photo Horia Stan

Styling Alina Dascalescu

Makeup Alina Boitor

Hair Kinga Kore TRIBUTE by GS

 

Rochia Maria Lucia Hohan

Haina Paisi furs

Sandale Christian Louboutin

Clutch Diane von Furstenberg

Cercei Laura 8