1276 Views |  Like

Stralucirea din vorbele voastre

 

Unul dintre lucrurile esentiale care ma fac sa stralucesc este energia buna a oamenilor care ma inconjoara.

Am citit cu atentie fiecare mesaj in parte: foarte romantice, filozofice, cu profunzimi, umor si multa eleganta. 

Mi-a placut mult mesajul lui Alexandru Scaunasu pentru iubita lui, cuvintele Claudiei care vorbeste atat de frumos despre primul sarut si iubirea ei, mesajul Ralucai care ne vorbeste despre gandul unei vieti frumos traite alaturi de cel drag, sentimentele cele mai frumoase ale tuturor mamicilor si viitoarelor mamici care ne vorbesc despre cea mai pura forma de iubire si multe, multe altele.

M-au impresionat si de aceasta data condeiul vostru deosebit, sinceritatea si felul in care reusiti sa transformati cuvintele in cea mai frumoasa cale catre sufletele voastre. Mi-as fi dorit sa fie cate un premiu pentru fiecare dintre voi.

Am ales greu, va spun lucrul acesta cu mana pe inima. Si m-am tot intors la cateva mesaje care m-au miscat. Le-am citit si le-am recitit de cateva ori insa nu am putut sa imi scot din minte aceste cuvinte. Am mai primit versuri pana acum si la alte concursuri organizate pe blog si eu sunt o mare iubitoare de poezie, insa simplitatea si adevarul celor scrise de Elena Purdescu m-au determinat sa o aleg pe ea ca si castigatoare a concursului Philips VisaPure.

“Stralucesc cand sunt imbratisata,
Cand simt primavara in par si pe buze,
Cand soarele imi incape intr-o singura palma,
Cand iubesc mult…
Cand sunt iubita mai mult!”

Versurile ei au reusit sa vorbeasca in cateva cuvinte despre toate lucrurile minunate pe care le-am citit in legatura cu tema propusa.

Felicitari Elena! Sa te inspire cadoul Philips VisaPure, sa iti aduca si mai multa stralucire in viata si sa iti fie drag asa cum imi e si mie.

Ne pregatim in curand de un nou concurs care o sa va placa foarte mult, sunt convinsa.

Felicitari si multumiri inca o data pentru raspunsurile deosebite tuturor participantilor!
Sa aveti cu totii o saptamana minunata!

Catalina