2329 Views |  Like

Stiletto babe

Culorile pastelate raman in trend si toamna aceasta!  Este o tendinta despre care citisem saptamana trecuta si care anticipa intr-o oarecare masura elementul central al tinutei despre care va voi povesti astazi. Indiferent de sezon, pastelurile raman in topul preferintelor mele, deoarece imi inspira multa femininatate si mult rafinament stilistic.

Pornind de la aceasta premisa, am ales sa imi compun o tinuta care sa aiba ca element esential o pereche de stiletto Hotstepper intr-o nuanta baby blue.IMG_9807

Cum toamna mi-a permis sa imbrac, poate pentru ultima data, o pereche de pantaloni scurti, am hotarat sa imbrac binecunoscutii denim shorts Onexoneteaspoon. I-am asortat unui cropped top H&M si am realizat o tinuta lejera, de zi.

IMG_9744

Accesoriile au fost nelipsite, binteinteles! Voi stiti cat de multi imi place sa accesorizez tinutele si sa le transform cu totul! Cred in “puterea” aceastora de a schimba un look si de a transforma o tinuta de zi intr-o tinuta de seara, si invers!

IMG_9863

Am ales sa port geanta mea Chanel, in nuanta nude, ochelarii de soare Tom Ford, si bijuteriile Gramaldy din colectia de toamna, bijuterii pe care le  puteti comanda in curand de pe: www.catalinagrama/shop/.

IMG_9862

Si aceasta tinuta a fost surprinsa intr-un mod artistic de catre Horia Stan, caruia ii multumesc pentru fotografiile minunate de street style!

Horia este un talentat: www.facebook.com/horiastanphoto