2605 Views |  Like

Simple chic

Cred  ca  ati  observat, in ultimul timp, preferinta  mea  pentru  Stefanel. Simt  ca este un brand in care ma regasesc  si  care… ma regaseste :). Transmite ceea ce imi doresc sa transmit la randul meu, iar tonurile articolelor  Stefanel  sunt cele care predomina si in garderoba mea…Da, cand spun ca transmite ceea ce imi propun sa transmit, ma refer la faptul  ca ne dorim sa ne reinventam zilnic si sa descoperim de fiecare  data  ca moda este cea care ne defineste  personalitatea.

IMG_1635 (1)

Asadar, pentru  astazi  am compus  un outfit  simplu din punct de vedere al cromaticii: albul si griul au dominat, iar pe alocuri tonurile de crem au  redat  tinutei o influenta  chic.

IMG_1639

Geanta, haina si camasa Stefanel  au fost primele articole pe care le-am ales din garderoba. De aici, totul a fost simplu! A trebuit doar sa  mai  imbrac o pereche de jeansi  gri de la  Super Jeans (www.superjeans.ro) si  sneakersii  mei  preferati de la Dienneg  pentru ca tinuta sa fie completa si ideala pentru o zi in care sunt mai mult pe drumuri.

IMG_1637

IMG_1636 (1)

Ochelarii(Mykita) si bijuteriile mele fine Gramaldy www.catalinagrama.com/shop/ au fost nelipsite!

IMG_1638

Fotografiile au fost realizate de catre Cosmina Contu de la www.lookool.ro.