9759 Views |  Like

Priveste cerul… in curand va inflori!

 

“Exista flori intotdeauna pentru cei care isi doresc sa le vada” – Henri Matisse

Nu am intalnit femeie care sa nu aiba sufletul plin de flori si petale. Flori de camp, flori cu soare, gingase, pasionale, delicate, feminine.
E luna florilor… Luna noastra. A inceput primavara cu zambete de martisoare, narcise, lalele si ghiocei. 
Sunt in noi toate. Toate florile copilarilei, adolescentei si feminitatii. Florile primei iubiri… Florile anotimpurilor noastre.
Ninsori de petale de cires… Buchetele senine din flori de nu-ma-uita… Gardul parfumat din spatele blocului unde ma ascundeam la joaca de ceilalti copii cu genunchii juliti.  Coronite de floarea miresei si floarea soarelui la sebarea de premiere… Porti de lemn imbracate in zorele si rochita randunicii… Mierea florilor de caprifoi si parfumul de regina-noptii din curtea vacantelor mari de la munte…Primul trandafir furat dintr-o gradina primit ca marturie a unei iubiri de copii. Vazele romantice pline de bujori roz pudrat… Margaritare pentru printese si scanteioare fuchsia pe dealurile cu aluni… Calatorii printre orhidee si lumina inegalabila a florilor de lotus… Rochia mea de panza topita si campuri intregi de maci… Comorile parfumate ale anotimpurilor mele… Le port pe toate in zambet, in minte, in suflet…
Tu ce femeie floare esti? 
E luna noastra si Sephora si Kenzo ne sarbatoresc frumusetea. Cele mai florale si inspirate raspunsuri vor fi premiate cu 3 seturi KENZO FLOWER IN THE AIR, 100 ml.
Pana atunci priveste cerul…Va inflori curand.

Concursul se desfasoara in perioada 03.03.2014 – 14.03.2014

Cu drag,
Catalina