2726 Views |  Like

Ponyfesto si cel mai frumos concurs care te poate duce in Laponia!

Acum ceva vreme am avut placerea sa dublez vocea poneiului Rarity in My Little Pony. A fost o experienta incredibila si m-am simtit minunat facand asta mai ales ca am o fetita. 😊 Cine are o fetita stie cat de importanti sunt pentru ea gingasii ponei.

Cand eram mica visam sa am un ponei adevarat pe care sa il ingrijesc si sa il plimb toata ziua pe unde mergeam eu. Va dati seama ca daca ar fi existat atunci poneii din My Little Pony as fi fost cea mai fericita fetita din lume! Asa ca pot intelege foarte bine bucuria pe care o au toate fetitele din lume cand se intalnesc cu poneii care iubesc prietenia.

Cei șase ponei indragiti reprezinta fiecare o calitate care contribuie la magia prieteniei: Pinkie Pie (distracție), Twilight Sparkle (magie), Applejack (sinceritate), Rarity (generozitate), Fluttershy (bunătate) și Rainbow Dash (loialitate). Sunt cu adevarat minunati!

Anul acesta poneii le cer ajutorul copiilor care ii indragesc ca sa ajunga pana in Laponia la Mos Craciun. In perioada Craciunului toate dorintele devin realitate daca cineva isi doreste ceva cu adevarat, nu-i asa? V-am povestit despre asta si in video de mai jos.


Va invit asadar la cel mai frumos concurs! Trebuie sa achizitionati produse My Little Pony cu stickerul special de campanie, sa introduceri codul unic al stickerului pe site-ul magiaprieteniei.ro și puteti câștiga premii instant (diverse produse MLP). Concursul se desfasoara in perioada 5 octombrie – 5 decembrie 2018, asa ca aveti timp suficient la dispozitie. Dar vestea cea mai buna este ca prin tragere la sorți, participanții pot câștiga și marele premiu: o excursie în Laponia pentru întreaga familie! Ei? Cum suna asta? Eu cred ca suna minunat! Laponia este o destinatie de vis pentru intreaga familie mai ales de Craciun! Va doresc tuturor mult, mult succes, si nu uitati ca prietenia este magica si daca iti doresti ceva cu adevarat pana la urma se intampla!