1882 Views |  Like

Pe lista mea

Orice an nou ne da speranta, energie si gandul ca putem fi mai buni in toate.
Imi place in fiecare an sa imi stabilesc niste tinte pe care sa le ating in cursul anului respectiv.
Anul acesta pe primul loc pe lista mea este sa obtin si mai mult echilibru si liniste interioara. Am realizat inca o data pana la finalul anului trecut cat de importanta este sanatatea si ca cel mai bine e sa incercam sa ne ferim de stres si de problemele zilnice pentru a avea o viata mai buna. 
Cred ca daca ai pace interioara restul vine de la sine. Poti crea si obtine orice iti doresti atunci cand stii sa zambesti cu fiecare element care te alcatuieste.
Exista si o tehnica de meditatie care se bazeaza pe zambet. Pentru ca este cel mai important pentru existenta fiecaruia dintre noi.
Am ramas extrem de impresionata cand am calatorit in Vietnam acum cativa ani. Am vazut acolo oameni saraci, mult mai saraci decat cei mai nevoiasi pe care i-am intalnit pe melegurile noastre, insa toti zambeau. Zambeau ca si cand ar fi stiut un secret bine pazit al fericirii si probabil ca acesta putea fi patruns cu un simplu zambet.
Pe lista mea am de asemenea mai mult timp petrecut cu cei dragi. Si sa le spun si sa ii fac sa inteleaga inca o data cat de mult ii iubesc. Uneori pierdem oameni importanti fara a avea ocazia sa le spunem cat de mult au insemnat pentru noi. Si cred ca orice zi e un prilej bun pentru a spune te iubesc celor care ne fac viata frumoasa. Iar te iubesc nu trebuie sa aiba neaparat cuvinte. Poate fi o privire, un gest, o fapta.
Vreau sa invat sa fac un lucru nou. Orice ar insemna asta. Sau sa perfectionez  ceva ce stiu sa fac de mai multa vreme insa am lasat deoparte din cauza altor chestiuni care au intervenit pe parcurs.
Si tot pe lista mea e sa aflu cat mai multe povesti de viata si sa imi petrec si mai mult timp alaturi de oamenii din viata mea pe care nu ii cunosc  inca atat de bine. Sa ii ajut daca au nevoie si acest lucru imi sta in putere sau macar sa le pot fi alaturi.
Vreau sa invat sa ma bucur si mai mult de viata in fiecare secunda. Da, cred ca e un lucru pe care il invatam in timp. Exista nenumarate lectii pentru asta.
Important e sa iti doresti. Intotdeauna am crezut ca pana la urma trebuie sa se intample.

Catalina