2611 Views |  Like

Pasiunea mea

In Bali am vizitat o fabrica de bijuterii care m-a fascinat teribil. Fiecare detaliu era creat de mana lor si m-a impresionat foarte tare felul ingrijit in care lucrau bijuteriile, pentru ca fiecare obiect in parte parea facut de o matrita si nu de mana unui om.

IMG_1834

IMG_1830

IMG_1836

IMG_1839

V-am povestit cum a inceput pasiunea mea pentru bijuterii? Totul s-a intamplat in ziua in care am mers pentru prima data cu parintii mei in vizita la Muzeul Antipa.

IMG_1837

A fost momentul cand am aflat despre existenta gemelor si cristalelor. Desi Antipa putea fi fascinant pentru un copil din multe alte puncte de vedere iar eu nu aveam mai mult de cinci ani, singurul loc in care timpul s-a oprit in loc pentru mine a fost sectiunea de pietre si geme.
De atunci si pana in ziua de azi am avut o relatie speciala cu pietrele semipretioase si pretioase si am colectionat o parte din ele in monturi diferite, dar mai ales montate in inele.

IMG_1841

IMG_1828

IMG_1840

Lapis lazuli, turcoaze, turmaline, cuart roz, ametist, cuart fumuriu sunt numai cateva din marile mele iubiri.
Ma fascineaza teribil toate elementele care au legatura cu energia buna a pietrelor pretioase si semipretioase si chiar cred ca ele ne transmit anumite lucruri atunci cand le purtam sau le avem in preajma.

IMG_1849

photo 1

Ametistul, una dintre gemele mele favorite, ne transmite o energie care ne ajuta pentru a avea succes in ce ne propunem sa facem, spiritualitate, idei noi, focus si pace mentala.

images (3)
Energia aquamarinului este pentru curaj, protectie, cunoasterea de sine, evolutie personala, calmarea fricilor si fobiilor.

images (4)Citrinul ne vine in ajutor daca avem nevoie de vointa, incredere in sine, succes, abundenta, generozitate, prosperitate si creativitate.

images (1)

Fiecare dintre ele are propria magie. Mie una asa imi pare.
Tu ce piatra favorita ai?

IMG_1848

photo 3