4362 Views |  Like

Oameni cool la Summer Well

Ieri am avut parte de o experienta minunata, animata de oameni frumosi si de o muzica pe masura asteptarilor. Este vorba despre Summer Well, un festival ce aduce impreuna oameni deosebiti ce se remarca prin stiluri diverse, stiluri ce atrag si transmit, in fond, o energie extrem de pozitiva.

1

Tineri frumosi, oameni cool, coronite boho, topuri tricotate, rochite etno, accente rock, accesorii din piele si o paleta fascinanta de bijuterii – acestea sunt detaliile ce au reusit sa creeze o atmosfera.  De aici si pasiunea mea pentru oameni aparte, oameni ce transmit povesti prin felul lor simplu de a fi. O stare de bine si prea mult frumos, asta am primit ieri la Summer Well de la oamenii care m-au inconjurat, un festival ce a imbinat pasiunea mea pentru estetic cu niste trairi la fel de profunde.

2

3

4

5

6

M-am bucurat mult sa le intalnesc pe savuroasele Ana Morodan, Alina Ceusan, Marta Popescu, Alina Tanasa si Diana Enciu. Cu primele trei am facut o gasca frumoasa la pavilionul Huawei si… am aprins impreuna creativitatea in adevaratul sens al cuvantului!

8

9

10

Cat despre muzica…cel mai mult mi-a placut recitalul La Roux. Acum pot recunoaste cu mana pe inima ca m-am indragostit de look-ul solistei!

Look-ul meu a fost inspirat din tinutele care m-au atras candva la festivalurile in aer liber, de aceea tin atat de mult la oamenii care impartasesc acelasi simt al esteticului si care transmit o stare de bine. Am ales asadar, un top simplu H&M, o pereche de pantaloni scurti cu pietre si paiete Asos si ghetele mele aurii de la Zara.

12

11

Accesorizarea tinutei reflecta starea mea de spirit, asa ca am ales sa combin bijuteriile mele preferate din colectia de vara Gramaldy, cu unele din colectia viitoare, care va aparea in septembrie in shop: www.catalinagrama.com/shop.

13

14

Pentru cele care vor sa comande inca de acum bijuteriile expuse pe Facebook si pe Instagram, va anunt cu drag ca o puteti face inca de acum la orders@gramaldy.com.

Asta a insemnat pentru mine experienta Summer Well, o zi incarcata de oameni si trairi aparte!

15

16

17

18

19

22

23

24

25

26

sss

21

r

ie

b

c