6731 Views |  Like

O virgina, o lesbiana si o rebela la teatru!

Mereu am fost intrebata cum ar fi daca mi s-ar propune sa joc o… lesbiana. Am considerat dintotdeauna ca acest lucru ar fi o provocare extrem de interesanta pentru mine. Cand ma gandesc de exemplu la Ellen Degeneres care imi place teribil, trebuie sa admit ca  mi-as dori sa existe mai multe astfel de minti taiose si pline de umor chiar daca apartin unor femei cu o sexualitate diferita de a mea.

938A3523_resize

photo 2(9)

photo 2(11)

Asadar, “a trebuit” sa devin lesbiana in comedia “Nunta perfecta” pe care o veti vedea in curand la Teatrul Elisabeta. Trebuie sa va spun ca am un personaj incredibil de spumos, deschis si interesant asa ca… imi place la nebunie! Corina, lesbiana pe care o interpretez, este sora mirelui si sarea si piperul in majoritatea discutiilor abordate. Abia astept sa veniti sa o vedeti cum se da in spectacol la “Nunta perfecta”!

photo 1(10)

photo 1(9)

Chiar, voi credeti ca exista nunta perfecta? Exista probabil nunti care par asa pentru invitati, uneori. Eu cred insa ca pentru cei implicati in organizare, si pentru familie in general, apar mereu lucruri neprevazute.

photo 3(5)

Asa se intampla si in cazul spectacolului de teatru pe care vi-l propun alaturi de o echipa minunata: Adela Popescu, Laura Cosoi, Alina Chivulescu, Adina Galupa, Dan Radulescu, regizorul Eugen Geymant si Talentivity.

photo 4(9)

photo 3(6)

Cinci femei superbe si nefericite se reintalnesc la nunta cu pretentii foarte aristocratice a prietenei lor din copilarie, Tracy Ionescu. Fiecare s-a lasat pacalita sa joace rolul de  domnisoara  de onoare. Refugiate intr-una din camere isi dau seama ca niciuna dintre ele nu isi doreste cu adevarat sa fie acolo si ca niciuna nu o suporta in realitate pe mireasa. Toate si-ar dori in adancul sufletului sa se intample ceva care sa distruga aceasta nunta perfecta. In timp ce beau, plang, comploteaza, rad pana la lacrimi, barfesc tot ce poate fi barfit si isi impart toti barbatii din lume, reusesc daca nu sa dezintegreze cu totul nunta prietenei lor, macar sa faca din ea un evenimet cu adevarat memorabil.

Spectacolul  “Nunta perfecta ” de Alan Ball, regizat de Eugent Geymant si produs de Talentivity va avea premiera pe 11-12 mai, la Teatrul Elisabeta.

Detaliile despre spectacol se gasesc pe pagina de FB a spectacolului . Nunta perfecta si pe pagina de FB a Talentivity, pe instagram, si pe www.teatrul-elisabeta.ro

Biletele se pot cumpara online de pe http://www.bilet.ro?event.php?id=4654  si de la Casa de Bilete a Teatrului Elisabeta.

Va asteptam cu bratele deschise!

photo 1(12)