4272 Views |  Like

O vacanta prelungita cu si fara voia noastra:)

Stiti vorba aia, ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se intample? Ei bine, o traim pe pielea noastra de doua, trei zile. Inainte de a ne apropia de finalul vacantei am tot spus ca ce bine ar fi fost sa stam mai mult, ca ce frumos ar fi sa mai avem o vacanta pe langa asta in care ne aflam acum… si tot asa. Ei, se pare ca universal nu sta degeaba si lucreaza, lucreaza. Si cumva, ne-a ascultat rugamintile (in felul lui aparte) pentru ca… s-a stricat masina.:)) Asa, dintr-o data, fara niciun semn in prealabil. Si ca sa fie totul rotund, avem nevoie de o piesa pentru care trebuie sa asteptam cateva zile bune. Asa ca, vrei nu vrei, bea Grigore aghiazma, cum bine spune o vorba din popor.

Sa fii “obligat” sa stai in vacanta, asta nu mi s-a mai intamplat. Insa exista un inceput pentru toate, nu? Asadar, am prelungit sederea, nu ne-am suparat si am inteles ca atunci cand ceri ceva de la viata primesti, dar tot in conditiile ei.:)

A fost mai dificil sa gasim un loc unde sa stam, insa proprietarul locului pe care l-am inchiriat in prima parte a vacantei a fost foarte dragut si ne-a ajutat cu asta. In prima zi, cand am aflat vestea cu masina care va fi gata peste o saptamana mi-a spus:” Catalina, nu fi suparata. Exista un moment cand anumite lucruri trebuie sa plece din viata noastra. Eu asa privesc totul.” Si mi-a oferit brusc o alta perspectiva. Bine ca piesa aceea de la masina nu s-a hotarat sa plece din viata noastra pe drumul de intoarcere, pentru ca ar fi fost mult mai rau. Asadar, pentru moment suntem “blocati” in vacanta. Tare, nu?:))

Am vrut neaparat sa va intreb daca vi s-a intamplat asta vreodata. Astept cu drag sa imi povestiti, pentru ca probabil, dupa principiul “totul mi se intampla numai mie” si altora li s-a intamplat la fel. Asa ca… le-am scris ca sa stie ca nu sunt singurii.:) Oriunde ar fi!

IMG_7826