2561 Views |  Like

O altfel de mostenire

IMG_9485 copy

Vacanta aceasta am avut parte de trairi autentice alaturi de familia din partea mamei! Va povesteam despre Ceahlau, despre Moldova copilariei mele si despre cat de frumos este sa te simti legat de niste oameni  atat de minunati.

IMG_20150711_152841

Cred ca este ceva mult mai profund decat legaturile de sange, si aceea este mostenirea spirituala pe care familia o lasa urmasilor. Am retrait momente de neuitat vacanta aceasta,  mi-am amintit de copilarie si m-am simtit binecuvantata sa stiu ca ii pot lasa o asemenea mostenire  fiului meu.

IMG_20150711_093608

Consider ca familia este ” suma”  spirituala si emotionala a experientelor noastre, si de aceea, sunt recunoscatoare pentru o asemenea bogatie.

IMG_20150712_135438

De aici si dragostea mea pentru bijuterii. Iubesc  bijuteriile pentru ca sunt insotite de sentimente sincere. Acesta este si motivul pentru care pretuiesc atat de mult bijuteriile primite drept mostenire, deoarece au o valoare sentimentala aparte si imi amintesc cu drag de niste oameni speciali. Simt ca acestea au puterea de a uni si de a realiza o anumita continuitate… De aceea, consider bijuteriile mosteniri autentice. Cred extraordinar de mult in ceea ce au de oferit acestea. Dincolo de faptul ca transmit trairi puternice, simbolismul lor este unul cu totul aparte, deoarece reusesc sa transmita frumusete depasind esteticul, ceea ce este extraordinar!

IMG_20150711_111843

Odata cu revederea familiei mele, constientizez cat de importanta este mostenirea pe care ne-o lasa aceasta si care este motivul pentru care iubesc atat de mult bijuteriile. Gramaldy inseamna pentru mine un mod de a-mi manifesta dragostea pentru ceea ce au de oferit oamenii mai frumos…