6009 Views |  Like

Ne-am intors dupa ce am avut cea mai interesanta experienta de viata!

Cele mai frumoase experiente de viata apar atunci cand te astepti cel mai putin, atunci cand iti este greu, cand nu mai crezi, cand ti se pare totul imposibil.

IMG_2114

Ne-am intors din ceea ce a fost de departe cea mai interesanta experienta de viata traita pana acum. Nu a fost simplu insa a fost impresionant, ametitor, vulcanic, o provocare in fiecare secunda…. Pe scurt, ceva ce merita trait fara discutie.

IMG_2151

Si eu si Paul abia  asteptam sa descoperiti fiecare aventura alaturi de toti cei ce au participat, pas cu pas, la tot ceea ce a insemnat aceasta provocare/calatorie numita Asia Express.

IMG_2131

Din pacate nu pot divulga acum mai multe din motive evidente: nu vreau sa va stric surpriza descoperirii!

IMG_2158

Tot ce pot sa va spun este ca suntem bine si ca ne pregatim de sarbatori cu zambetul pe buze. Toata familia noastra e fericita ca se apropie cea mai frumoasa perioada a anului si ca ne vom aduna cu totii.

Copiii sunt in al noualea cer si il asteapta pe Mosul, si au invatat tot felul de lucruri noi cat am fost plecati: Zora stie mai multe poezii si cantecele ( chiar si “Mos Craciun cu plete dalbe) iar Achim a invatat sa cante la pian toate colindele cunoscute.

Vom avea asadar parte de niste sarbatori frumoase cum va dorim si voua!

Ne-ati lipsit! Sarbatori frumoase dragii mei!