1300 Views |  Like

Mister Paine

 

Copiilor mici le place painea. Asta e un lucru limpede. Daca ar fi un concurs pentru titlul de Mister Paine, Mossu ar fi un candidat serios.

Prin casa sunt mereu dare de firmituri pe care noi adultii le pigulim cu rabdare sau fara.:) Uneori ma intreb daca nu traim cumva in povestea lui Hansel si Gretel unde Achim e amandoi la un loc. Un fapt e clar: stie sa se intoarca oricand de unde a plecat, exact ca eroii din poveste, si are chiar mai multe drumuri. Daca ar exista un GPS pentru infrastructura de firmituri achimoase ar fi casa plina de : “Reconfigurarea traseului!”

De cand a invatat sa deschida sertarele din bucatarie, construieste o autostrada spre living pe care o va termina probabil pe la sase ani. Pana atunci, Achim in sus, Achim in jos si asa mai departe. Un asemenea inginer nu poate fi oprit. Mai ales cand se intoarce in plin lucru cu falcutele pline si iti arunca un zambet de Jerry cand a pus mana (pardon, labuta) pe cascaval.

Jerry-Berry-Larry al nostru, atat de pofticios e incat intr-o zi a mucat dintr-un biscuite…. de pluta!:))) Stiti suportul acela pentru vase fierbinti de la Ikea? Eee… Achim il stie cel mai bine!

Am ras cu lacrimi!!! A muscat cu pofta; o muscatura maaaaaare! Si a crantanit un pic ca in desenele animate dupa care s-a strambat cat e el de mare (chiar daca e mic).

Asa ca… Invatatura de minte: iarna nu-i ca vara si nici pluta ca painea.

Mama lui Achim