3536 Views |  Like

Mios, prietenul nostru drag

Unii dintre voi stiu deja ca Zora noastra a implinit 10 luni. In primul rand va multumesc pentru toate mesajele minunate pe care ni le-ati lasat pe Facebook! Sunteti cei mai draguti din lume, asa sa stiti!

IMG_1673

M-am hotarat sa va scriu azi despre Mios, caruciorul despre care m-au intrebat multi dintre voi. Inteleg de ce v-a trezit curiozitatea pentru ca la fel mi s-a intamplat si mie cand l-am descoperit.

IMG_1666

Pe langa aspectul sau incredibil, sa stiti ca cel mai mare avantaj al sau e ca e usor de inchis, deschis si de manevrat (practic se indoaie cu o singura mana).  Cantareste numai 8,7 kilograme si este si usor de transportat. Eu m-am indragostit la prima vedere de varianta Hide&Seek, cea cu imprimeul camuflaj si fluturi brodati, atunci cand l-am vazut pe fratele mai mare al lui Mios, pe Priam. Am vrut insa ceva mai micut pentru noi, si de aceea am ales aceasta varianta. Stiu ca si pe voi v-au atras in mod special fluturii superbi, colorati, brodati, despre care m-ati intrebat. Oriunde am mers cu Zora in caruciorul nou o mamica m-a intrebat ce carucior este.:)

IMG_1681

Mios are un design compact si ma pot strecura oriunde cu el, mai ales printre rafturile magazinelor atunci cand e nevoie:). Si aici nu ma refer numai la shopping ci si  la cumparaturile pe care le fac pentru casa.

Fiecare detaliu este o mica opera de arta, iar designerii de la Cybex chiar au dat ce e mai bun pentru modelele lor noi de carucioare si scaune auto. Noi ne-am luat tot de la ei si scaunele pentru masina, despre care va voi povesti in detaliu intr-un articol separat.

IMG_1670

IMG_1680

E suficient de lat, asadar foarte spatios si comod pentru copil. Fara sa exagerez, cred ca este cel mai comod carucior pe care l-am intalnit eu pana acum.

IMG_1676

L-am asamblat usor atunci cand a sosit si ne-am filmat pentru vlogul nostru, “Mami & Tati de la A la Z”  montandu-l, asa ca va las video mai jos ca sa vedeti cum a intrat Mios pas cu pas in viata noastra.

Husa (footmuff)  pentru anotimpul friguros este extrem de confortabila si calduroasa. In perioada asta am inceput sa folosim si noi si suntem multumiti ca o avem. Protejeaza de frig, vant si ploaie si chiar este utila in anotimpul rece.

Scaunul poate fi pozitionat atat cu fata spre parinte cat si invers, daca preferati asta. Lui Zori ii place tare mult acum sa le zambeasca oamenilor, asa ca de cele mai multe ori o lasam sa ii priveasca in voie.  Scaunul poate fi inclinat in trei pozitii diferite. Noi le folosim pe toate trei: pe cea de somn, bineinteles, iar pe celelalte doua alternativ in functie de semnalele pe care ni le transmite ea. Uneori vrea sa stea comod in sezut, dar cu spatarul mai inclinat, atunci cand se joaca sau vorbeste pe limba ei. Altadata vrea sa fie mult mai implicata in “actiune” si atunci cere sa fie indreptata mai mult si se sprijina in bara caruciorului atunci cand ii examineaza  pe ceilalti oameni din “trafic” sau ” ne povesteste “despre lucrurile pe care le vede. Ma bucur asa tare ca e extrem de sociabila!

Cam atat despre mijlocul nostru de transport favorit in ultima perioada. Alternam cu sistemul de purtare si cu un alt carucior genial mai ales pentru calatorii: pockit. Va povestesc si despre el daca doriti.

Voi cu ce calatoriti zilele astea?:)

IMG_1674