3407 Views |  Like

Mare cat cuprinzi cu ochii

Dupa ce am vizitat Ceahlaul si m-am incarcat cu o energie extrem de pozitiva, am simtit nevoia sa ma reintalnesc si cu marea…Traisem senzatia de libertate si de relaxare, insa marea imi putea oferi si altfel de trairi.

1jjj

2jjjj

Cred ca litoralul romanesc este minunat! M-a incantat nespus plaja Corbu, o plaja cu adevarat deosebita. M-am bucurat de liniste alaturi de Achim si am trait impreuna momente de neuitat. Iubim marea pentru ca ne  ofera, de fiecare data, experiente unice, irepetabile.

3jjj

Despre valuri si nisip, despre albastrul senin al cerului, dar si al marii as putea scrie ore in sir, insa cuvintele nu pot exprima indeajuns sentimentul pe care il simt in momentul in care o revad. Achim a trait alaturi de mine bucuria de a ma intoarce acolo.

4jjjj

5jjjj

Am privit fericiti fiecare apus si am zambit, simtindu-ne binecuvantati, am inaltat un zmeu in amintirea copilariei si i-am ingaduit soarelui sa ne mangaie in fiecare dimineata. Mi-as fi dorit sa raman pentru o vesnicie acolo, departe de agitatie, si sa ma bucur in fiecare zi de acea tacere profunda a marii.

6jjjj

7jjjjjjjjjjjj

Achim iubeste marea, la fel cum si eu o fac neincetat…

8989

Ma bucura mult sa stiu asta, deoarece dincolo de linistea pe care aceasta ne-o ofera, expunerea protejata la soare previne rahitismul si intareste imunitatea copilului.

Vacanta aceasta a insemnat pentru noi o calatorie spirituala, plina de momente profunde si de oameni frumosi!

99999

10000

111111111

Fotografiile din vacanta aceasta au fost realizate cu noul model Huawei, ce impresioneaza prin procesorul imaginii care atinge nivelul unui DSLR. Astfel ca, chiar daca va uitati aparatul profesional acasa, tot veti ramane cu fotografii care arata exact ca si plaja unde leneveati cu cateva zile inainte!

a

b

c