15706 Views |  Like

La Vie Est Belle

 

Cel mai minunat dar pe care il primim este viata cu toate nuantele ei. Se intampla ca cerul nostru sa intalneasca uneori ploaia sau norii, insa la finalul fiecarui drum pe care il parcurgem nu putem spune ca nu a meritat.

Pentru fiecare raza de soare ce ne-a mangaiat, pentru fiecare zambet, pentru fiecare vorba frumoasa, reusitele mai mici sau mai mari si momentele in care am iubit si am fost iubite merita sa spunem cu mana pe inima ca viata e frumoasa.

Ce ne face fericite uneori? De ce ne vine sa dansam pe strazi sau sa strigam lumii intregi ca ne e bine? De ce viata e frumoasa? 

Inspirat de aceasta idee, parfumul La Vie Est Belle de la Lancome ne aminteste ca avem zeci de motive sa zambim in fiecare zi.

Poate ca ai putut conta pe sprijinul unui prieten, poate ca pleci catre o destinatie minunata, sau poate ca te-ai reintalnit cu cineva de care ti-a fost tare dor… Poate ca te-a impresionat un peisaj incredibil sau soarta tocmai ti-a zambit. Ai fost sarutata ametitor, ti-ai tinut pentru prima data in brate copilul, ai avut o clipa de neuitat alaturi de mama sau bunica ta… Te-a inspirat un vers, o melodie sau o carte citita… Avem atatea motive sa cautam si sa recunoastem fericirea atunci cand o intalnim. De cele mai multe ori fericirea e rezultatul lucrurilor simple dar uimitor de frumoase pe care le primim in viata.

La Vie Est Belle este manifestul femeilor pentru dreptul la fericire, iar misiunea lui este cautarea si aflarea fericirii.

Radios, feminin, cu un miros delicat de magnolie, acest parfum luminos ne vorbeste despre primele raze de soare ale primaverii reusind sa exprime prin notele sale deosebite libertatea si fericirea. O emblema a nobletei si puritatii, magnolia, raspandeste o senzualitate delicata si exprima sublimul feminitatii si frumusetii invitandu-ne sa sarbatorim placerea de a trai.

Parfumul se gaseste acum in avanpremiera in exclusivitate in magazinele Sephora si m-am gandit impreuna cu prietenele mele de acolo sa il aduc mai aproape de voi.

Trei parfumuri La Vie Est Belle vor ajunge la cele dintre voi care vor gasi cea mai frumoasa interpretare pentru mesajul pe care acest parfum special il poarta.

Cum vedeti viata ca fiind frumoasa? Asteptam aici pe blog toate ideile voastre care pot fi descrise prin intermediul unor fotografii, poezii, filme, citate etc. Impreuna cu echipa Sephora voi alege cele trei castigatoare care vor avea cele mai inspirate idei pentru a descrie frumusetea vietilor lor.

Ideea trebuie sa va apartina si sa fie rezultatul unor trairi frumoase pe care le-ati avut si care merita impartasite.

Viata este frumoasa, nu-i asa? De ce?

Concursul se desfasoara pana in data de 8 februarie, inclusiv.

Catalina