22599 Views |  Like

Ia cu tine inima mea

🙂 Va mai amintiti piesa asta? Mi s-a parut un titlu potrivit pentru articol mai ales ca urmeaza cea mai romantica perioada a anului.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Eu am ales sa sarbatoresc luna indragostitilor cu aceasta geanta noua creata pentru Gramaldy, cu inimioare. Mi se pare foarte usor de asortat multor tinute si in plus se transforma foarte simplu in clutch daca vrei sa o scoti in oras seara.

IMG_2008 re

IMG_2001 re
E facuta din piele neagra de cea mai buna calitate,usor metalizata, si inimioarele sunt executate dintr-o piele rosie metalizata. Asa cum v-am spus pe facebook, imi face o reala placere sa fac cadou noul model Stella de la Gramaldy uneia/unuia dintre voi care vine cu cel mai potrivit raspuns la concursul pe care il organizez pentru 2 zile aici pe blog. In data de 11 februarie voi anunta castigatorul.
Cum arata cea mai romantica zi din viata ta alaturi de persoana iubita? Adica… unde ai lua cu tine inima lui/ei?

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Poti descrie simplu si la subiect totul sau cu multe detalii pline de iubire.
Eu una abia astept sa imi umplu sufletul cu raspunsurile voastre. Va fi cu siguranta cea mai frumoasa lectura din ultima perioada.
Raspunsul cel mai inspirat primeste geanta cadou. Si… ca sa nu va fastaciti prea tare, desi stiu ca va place la fel de mult sa scrieti ca si mie, o sa dau eu tonul.
O zi romantica pentru mine e undeva, intr-un loc cald, unde neaparat sa fim amandoi in picioarele goale, relaxati.
Mi-ar placea tare mult sa fim singuri intr-un loc de vis, cu multe cascade, sau vegetatie luxurianta si o plaja mica, ascunsa de ochii lumii.

IMG_1861
Ar trebui sa nu fie ingrozitor de cald, ca sa fie perfect! Nu stiu de ce insa acum am cateva flash-back-uri dintr-un film pe care l-am vazut cand eram mica: Laguna Albastra. Acolo Brooke Shields avea un par lung de sirena iar peisajele erau fabuloase.

7jjjjjjjjjjjj

Ar trebui sa arate ca acolo, ca si cand am fi la inceputul sau la capatul lumii, nestingheriti de nimeni si nimic.
Am asculta sunetul oceanului si am alerga ca doi copii prin valuri si am simti ca suntem singuri pe pamant pentru cateva clipe.
Eu nu am par de sirena insa m-as simti asa… magic! 🙂
Tu unde ai lua cu tine inima lui/ei?