4190 Views |  Like

Hai in Vama!

photo 1(3)

Am “fugit” cu gasca la mare prima oara de cand a venit caldura.

photo 1(2)

Am ajuns in Vama pe seara si am gasit acolo o atmosfera foarte frumoasa. Vara de abia incepe insa cei ce iubesc marea erau acolo deja cu prietenii lor si… mai nou cu copiii. Am descoperit Vama altfel decat in anii trecuti. Cei ce acum cativa ani fugeau de acasa si isi gaseau libertatea la mare au venit acum la fel de deschisi si frumosi insa dansau cu copiii in brate pe malul marii.

photo 4

photo 2

photo 4(1)

photo 1

Stiam ca nu va fi aglomerat asa ca mi-am luat si eu voinicul cu mine. Achim a fost foarte incantat ca mergem la mare mai repede decat era programat.

A fost foarte atent cand am ajuns. Nu stiu ce rezonanta a avut pentru el numele Vama Veche insa m-a intrebat pe rand ce inseamna fiecare, iar pe seara a zis ca el nu vrea sa stea undeva unde e vechi:)).

L-am lamurit in cele din urma si cand am plecat a zis ca i-a placut si ca vrea sa se intoarca.

photo 1(1)

A legat prietenii cu ceilalti copii si s-a jucat foarte frumos in prima sa zi in Vama, iar eu m-am bucurat tare mult privindu-l.

photo 5

photo 3

Abia astept sa ne intoarcem. Abia a inceput vara si noi chiar suntem pregatiti in vacanta  aceasta pentru o intreaga aventura!

photo 3(1)

photo 2(3)

P.S: Am mancat cel mai bun peste tot la Cherhana. Unele lucruri chiar sunt facute sa dureze pentru totdeauna. Daca treceti pe acolo incercati si zarganul. E buuun! In plus are oasele verzi si e fascinant pentru copii. đŸ˜‰

Bijuterii Gramaldy : www.catalinagrama.com/shop/

Outfituri: H&M

Tenisi: Converse

Ochelari : Rayban