3990 Views |  Like

Expeditia Cartoon Network

image

Dragii mei, va scriu dintr-un loc ireal de frumos, din Bayrischzell, unde filmez pentru o noua productie plina de aventura pentru Cartoon Network. Lucrez cu o echipa de oameni minunati, adevarati profesionisti, cu care bat muntele in lung si-n lat cat e ziua de lunga.

image

image

M-am intalnit in Expeditia Cartoon Network cu prieteni vechi, prieteni dragi cu care m-am distrat teribil de cand am ajuns aici.

image

Copiii alaturi de care am pornit in aceasta aventura sunt minunati! Indemanatici, isteti, curajosi, sufletisti si mereu surprinzatori.

image

Cu bocancii in picioare si cu sacul in spinare am trecut impreuna prin tot felul de provocari extraordinare pe care abia astept sa le urmariti la televizor!

image

Astazi ne-am distrat teribil cu un grup de lame blande dar pline de personalitate. Mary, cea alba, este favorita mea. Am intalnit tot felul de animale simpatice de cand am ajuns aici si chiar ma simt uneori ca un copil alaturi de ceilalti copii din expeditie atunci cand ne aflam in preajma prietenilor nostri necuvantatori.

image

Nu aveti idee cat de mult bine imi face toata experienta asta! Imi vine sa imi petrec toata vara aici.

Si ca sa va conving ca e totul asa cum povestesc v-am pregatit si un video pentru a va introduce si mai mult in atmosfera filmarilor pentru Expeditie!

O sa va mai scriu de aici si va promit ca o sa fac si mai multe filmulete! Nu de alta… dar chiar vreau sa impart cu voi aceasta minunata experienta.

Va imbratisez cu drag si sper din toata inima sa va inspire ce vedeti. Macar pentru o viitoare vacanta.