1575 Views |  Like

Eu, Achim si Sf. Valentin

Au trecut anii in care cumparam inimioare rosii sau felicitari cu mesaje de iubire.
Am trecut intr-o alta etapa… cred!:)
In etapa aceasta trebuie sa duc sosete flausate la gradinita. Sosete din care urmeaza sa facem papusi “vorbitoare”. Stiti ceva? Abia astept! O sa ma intalnesc cu Mickey Mouse, cu Minnie si cu eroii teatrului de papusi.
Mergem la petrecere de Sf. Valentin v-ati dat seama, nu? E prima noastra petrecere cu inimioare!
Cand il intreb pe Achim unde e inimioara lui isi trage bluzita si se uita in san. Asa a inteles el ca trebuie facut. Ca inimioara lui e acolo sub tricou sau bluzita. Bineinteles ca ma topeste de fiecare data cand o face.
De aceea azi nu cumpar o felicitare ci voi face una impreuna cu baietelul meu. De cand il am pe Achim simt ca plutesc de fericire in fiecare zi! Nimic nu se compara cu asta! Cred ca de cand sunt mama am invatat cu adevarat ce inseamna iubirea – iubirea neconditionata.
E Ziua Indragostitilor si stiu ca au si cinele romantice farmecul lor… Daca dau insa noroc la cina cu pahare colorate de plastic pline cu sampanie pentru copii am senzatia ca am castigat la Loto! Ca sunt miliardara in dragoste! Si… chiar sunt! 🙂
O sa petrec Sf. Valentin  in chip de mamica indragostita! Indragostita de piticul meu care ma va umple de vopsea si de zambet.
O sa dansam cu “Paus” ( Paus e Mickey Mouse:)) si o sa sarbatorim iubirea. Datorita lui Achim acum stiu unde traiesc inimioarele si asta ma face sa fiu cea mai fericita femeie din lume.
La multi ani tuturor indragostitilor!

Cu drag,
Mama lui Achim

photo1