2361 Views |  Like

Escapada cu ADAM

Grecia. Ape turcoaz, flori multicolore si cladiri albe cu obloane albastre uimitor de frumoase! De la sine inteles ca m-am bucurat tare mult cand am aflat ca filmarile pentru noul meu single “I’m letting go” vor avea loc acolo.

 

M-am pregatit pentru un weekend- escape in care sa imbin utilul cu placutul si… drept sa va spun, odata ajunsa la destinatie, sentimentul de vacanta era mai puternic decat orice altceva!
Dar dupa cum bine stim, socoteala de acasa nu se potriveste aproape niciodata cu cea din targ, asa ca fiecare bucatica de paradis s-a transformat in platoul nostru de filmare. Am coborat din avion si am aterizat direct pe scaunul de make-up al lui Koko, care a reusit sa ma transforme in 40 de minute din the “girl next door” intr-o diva mediterana.

Am mancat pe fuga cateva guri dintr-o salata absolut delicioasa, am dat gata un suc proaspat de portocale si am trecut la primul cadru.
L-am cunoscut pe Haris, partenerul meu chipes de filmare, alaturi de care am inceput fuga noastra cu ADAM pe serpentinele inconjurate de zeci de tonuri de albastru. Ocazia a fost perfecta pentru a discuta vrute si nevrute, iar Haris, de altfel un sofer impecabil, a ras usor nervos si a cerut sa treaca la volan dupa ce Florin (regizorul) mi-a cerut sa intorc masina de nenumarate ori in susul si in josul serpentinelor. Raspunsul lui Florin a fost nu, iar Haris a trebuit sa faca ceea ce noi invatam inca de la inceput in meseria asta – sa aiba incredere in partener. Dar, pentru ca exista o lege a compensatiei, a venit si randul meu sa ma bazez pe el cand a trebuit sa ma plimb pe tocuri deasupra unei prapastii…

Catalina Grama grecia 1
Filmarile au durat o zi intreaga si ne-am simtit extraordinar impreuna, iar mai apoi, dupa o cina cu toata echipa, a trebuit sa ne multumim cu un somn de trei ore.
Cand a sunat ceasul la patru dimineata, n-am reusit sa ma trezesc din prima, asa ca l-am reprogramat de vreo trei ori. Un dus, o cafea buna si make-up cu Koko – nu stiu nici acum care dintre noi doua era mai somnoroasa.

Catalina Grama grecia 6

Tabloul idilic grecesc a fost complet pentru ca am prins un rasarit superb! Bineinteles ca in timp ce noi eram fascinati de peisaj, Domnul Botea (asa cum ii spunem toti lui Florin, regizorul) era preocupat de lumina.

Catalina Grama grecia 3
Asadar, a urmat un cadru in apa pentru doua ore, timp in care probabil ca am definit conceptul de “cum sa faci baie fara a face baie” – totul la ora 7 a diminetii, in Nafplio.
Apoi am filmat pe strazi pietruite inconjurati de priviri amuzate si curioase. Ne-au oferit cu totii sprijinul lor si unii dintre ei au vrut sa joace si in clip 😉
Am avut cea mai buna echipa! Indubitabil. Ne-am simtit minunat si… asta se vede in fiecare cadru filmat.

Catalina Grama grecia 2
Multumesc pentru povestea frumoasa prietenilor mei :

Florin Botea (Rival Film) regie
Bobby Stoica (Voltart) productie
Diana Ursu (Rival Film)
Maria Dragason – Special Koko – make-up & hair
Alina Dascalescu – styling
Outfits #Supermarket by Alina Dascalescu
Poti vedea rezultatul acestei experiente aici
In plus, ti-am mai pregatit o surpriza: un concurs la care poti castiga un weekend cu ADAM si multe alte premii. Acceseaza linkul de aici si uploadeaza o fotografie prin care ne arati ca #TraiestiFabulosFrumos, iar noi vom alege la final castigatorii. Mult success!