2574 Views |  Like

Embellished collars all the way

Intotdeauna mi-au placut camasile. Camasi si tricouri am foarte multe, si chiar daca par a fi de ajuns, practic nu sunt niciodata.:)

IMG_0540

IMG_0542

IMG_0548

Am descoperit cu mare placere camasile noi din colectia de toamna de la Stefanel. Au acea forma interesanta de clopot, si pot si folosite cu orice va este mai mult pe plac: pantaloni de piele, jeans, fuste de piele sau denim etc.

IMG_0549

Eu am ales sa o port cu o pereche de jeansi de la Stefanel si sneakersii mei albi favoriti Puma. Jeansii au o forma care este foarte moderna acum si sunt trei sferturi. Orice pantalon clopot cu aceasta lungime este acum in super trend. Mi-a placut foarte mult camasa aceasta si datorita detaliilor pe care le consider intotdeauna esentiale. Gulerul cu pietre mi s-a parut aparte si o face sa fie mai deosebita. Mi-a placut in mod special si cromatica, albastru cu alb, care dintotdeauna mi s-a parut foarte clean, frumoasa si stilata. Am adaugat ca de fiecare data bijuteriile fine din colectia mea Gramaldy www.catalinagrama.com/shop/

IMG_0542(1)

Voi ce faceti duminica aceasta? Eu merg cu piticul meu sa vedem filmul animat Maya the bee. L-a vazut cineva? Duminica frumoasa dragii mei!

IMG_0544

Fotografiile au fost realizate de Cosmina Contu de la  www.lookool.ro.