2966 Views |  Like

ELLE – inspiratia de maine

In materie de fashion si de… inspiratie imi place tare mult sa ascult, sa privesc si sa ma informez cautand mereu oameni interesanti si pictoriale care sa imi dezvolte simtul estetic. ELLE este de ani de zile astfel de sursa, o sursa de stil si de rafinament stilistic. Domeniul modei ma atrage extraordinar; in fond, este vorba despre arta si frumos. Despre asta vorbeste revista ELLE in numarul de maine. Un numar plin de exclusivitati, de editoriale fashion si de interviuri captivante cu si despre oameni minunati.

Madalina Ghenea, speciala si frumoasa ca intotdeauna, impresioneaza din nou intr-un shooting absolut superb, un shooting incredibil realizat la 3.000 metri altitudine, in Muntii Dolomiti. Imaginile sunt coplesitoare in cel mai frumos sens al cuvantului. Felicitari lui  Michael Groeger pentru fotografiile spectaculoase si Cristinei Craciun pentru realizarea unui pictorial care pur si simplu iti taie respiratia!

ELLE Octombrie 2015 Cover story cu Madalina Ghenea

Binder1.pdf Binder1.pdf

Puteti urmari filmuletul de making of chiar aici.

Astept cu nerabdare sa citesc despre colectiilor celor mai consacrati designeri romani care se afla acum la Maison Haute, despre tinutele acestora, despre marea actrita Maria Bello, dar si despre recenta sa carte publicata.

Stacy Martin poate fi descoperita in ipostaza de model intr-un superb editorial, dar si ca imagine a unei campanii de promovare a unui nou parfum Miu Miu.

Toate fac parte din numarul de luna aceasta pe care abia astept sa il rasfoiesc maine dimineata! Multumesc Elle Romania pentru preview-ul exclusiv. Maine apare numarul de octombrie 2015 al revistei Elle. Enjoy!

Unele lucruri sunt pentru totdeauna; I will love Elle forever! http://m.elle.ro

Fotograf: Michael Groeger.
Realizator: Cristina Crăciun