3503 Views |  Like

Dintisori pentru Zorisor

In vacanta i-au iesit dintisorii Zorei. Nu s-a lasat cu mult plans, insa am avut parte de ceva agitatie, agitatie care continua si acum.
In partea de jos cresc pe zi ce trece doi dintisori albi si frumosi ca doua bucatele siameze de cristal.
Avem acum insa bataie de cap cu dintisorii de sus. Uffff…. Zora e foarte agitata in fiecare zi, si chiar daca ne zambeste dulce ca de obicei in mod clar o deranjeaza ceva. A inceput sa rontaie toate jucariile indiferent de consistenta, iar cea mai mare placere e cand imi captureaza degetul aratator si mi-l molfaie ca un pui de pisica. Nu degeaba ii mai zicem din cand in cand pisicel!:)
O dau pe gingie cu un gel special, are jucarii “pentru ros” si nu numai, insa tot nu imi pare suficient.
Pentru ca am inceput diversificarea si are voie fructe ii mai dau cate o feliuta de mar si il rontaie bine. Numai ca pe masura ce au crescut cei doi dintisori de jos, a inceput sa rupa bucatele mici din el si… sunt cu ochii in patru.
Baita o calmeaza cel mai mult, sau plimbarile luuungi in brate. E foarte curioasa sa observe totul si de aceea are mereu nevoie de o pereche de picioare de om  mare care sa o plimbe.:)
In acest timp, lui Achim i-a cazut primul dinte:). Si ii creste “cel de om mare” cum spune el. E mandru tare, mai ales ca a pierdut dintele de lapte fara sa simta nimic. Ba mai mult, a crezut ca e o bombonica si noi credem ca l-a inghitit.:)
 Asa ca… traim zilnic o poveste cu si despre dintisori. Daca as putea as chema-o la o cafea pe Zana Maseluta ca sa ii pun vreo doua trei intrebari.;)
Daca aveti idee de un alt remediu pentru bebelusi, pentru a le potoli neajunsurile provocate de cresterea dintilor, astept cu drag sfaturile voastre.
Va pupam si eu si iepurasii mei!
IMG_9257