3067 Views |  Like

Detalii etno

Dragilor, v-am tot povestit despre locuri si oameni, despre peisaje si trairi interioare puternice, insa astazi vreau sa scriu cateva randuri despre un articol vestimentar drag mie, un articol ce realizeaza o legatura intre aceste elemente. Este vorba despre ia romaneasca atat de frumoasa!

ie1

Ma bucur sa stiu ca a devenit un articol atat de apreciat si de… purtat astazi! Vacanta aceasta am luat-o cu mine pentru ca imi aminteste in permanenta de frumusetea traditiilor noastre si de migala mainilor ce au trudit-o.

ie2

Iubesc ia traditionala pentru ca pot crea cu ajutorul ei o multime de tinute inspirate! Cred ca ma reprezinta combinatiile casual, insa in stilul boho, dupa cum se reflecta si in colectia Gramaldy Boho. Si cand ma gandesc la asta, vizualizez o tinuta compusa dintr-o ie si o pereche de pantaloni scurti din jeans.

ir3

Jensi scurti pot fi inlocuiti, la fel de bine si cu perechea de blugi favorita. Este un look pe care l-am adoptat vacanta asta si la care am adaugat o pereche de tenisi negri, simpli.

4

5

Cred ca ia are meritul de a se adapta cu usurinta articolelor vestimentare in tendinte. De aceea, admir acest contrast dintre traditional si actual.

Accesorizarea bluzelor etno confera look-ului un aspect modern si extrem de stylish, asa ca am adaugat tinutei bijuteriile mele favorite. Accesoriile fine, cat mai subtile creeaza un echilibru ideal pentru o astfel de tinuta.

ie6

iubesc

Fiti creative! Puteti asorta astfel de articole cu accente etno diferitelor modele de fuste, dar si diferitelor modele de pantaloni. Si nu uitati sa fiti mandre cand purtati acest articol, deoarece ne aminteste in permanenta de valorile acestui popor!

777777