3176 Views |  Like

Despre frumusetea incantatoare a Deltei

Iubesc sa traiesc fiecare clipa a vietii mele cat mai frumos! Este un sentiment, un gand si o traire ce le-am simtit intens in momentul in care am ajuns in Delta.

iu

A fost pentru prima data cand am vizitat Sfantul Gheorghe si m-am bucurat cu adevarat de privelistea minunata. M-am indragostit de farmecul ulitelor pline cu nisip, de casele decorate cu stuf sau cu obloanele acelea albastre, ce trimit cu gandul la culoarea marii linistite pe care tocmai am parasit-o…Casele traditionale lipovenesti transmit, prin aspectul lor,  caldura si bunatatea oamenilor din acea zona geografica binecuvantata. Localnicii sunt, asadar,  extraordinari prin natura lor, dar si prin efortul de a satisface nevoile turistilor.

2222222222222

Imensitatea plajei m-a fascinat de-a dreptul! Nisipul fin precum zaharul pudra, calmitatea vazduhului si vegetatia din acea zona sunt extraordinare. Delta Dunarii incanta, cred eu, prin salbaticia naturii, prin seninatatea privelistilor, dar si prin linistea care te imbratiseaza fermecator oriunde ai merge!

cata

e

ee

err

Achim a fost tare bucuros sa cunoasca pasarile rezervatiei, sa admire nuferii deosebiti si sa guste delicatesele specifice Deltei.

achim

achim2

nu

nnn

n3

Intr-adevar, acolo am mancat cele mai delicioase preparate din peste si sunt foarte hotarata sa invat sa gatesc si eu astfel de bunatati.

Plimbarea cu barca ne-a permis sa admiram peisajele superbe si sa ne contopim cu acalmia valurilor. Pe plaja din Sf Gheorghe Achim s-a jucat nestingherit  ore in sir in apa. Am stat linistita si m-am bucurat sa il admir fara griji, deoarece adancimea apei este foarte mica pe o suprafata intinsa.

barca

b

bv

bbb

z

Huawei a fost alaturi de mine si de aceasta data! Cu ajutorul lui  am surprins cele mai deosebite momente si am realizat un filmulet foarte frumos in aceasta locatie. Am fost uimita sa observ cat de bine surprinde culorile si peisajele Deltei!

peisaj

p2

p3

1

2

3

4

5

6

7

b

11791675_469553556540041_437954313_n

nuferi

z

m

c

a

bbb

ccccc