1307 Views |  Like

Cum ne construim increderea in noi

N-am crezut niciodata ca hainele, bijuteriile sau accesoriile sunt cele care iti dau increderea in tine. Nici machiajul sau coafura. Sigur ca fiecare ajuta cate putin, insa ce te ajuta cu adevarat sa fii sigura pe tine este confortul.

jojo_lactacyd_4

Confortul, libertatea, faptul ca te simti bine in pielea ta. Ideea de a te simti mereu proaspata, curata.Pot parea lucruri mici, insa sunt acele lucruri care te ajuta sa construiesti o atitudine. O igiena corespunzatoare, mirosul de proaspat, curat, delicat sunt cu mult mai importante decat un parfum scump, indiferent de brand.jojo_lactacyd_1Pentru ca lucrurile cu adevarat importante nu sunt cele evidente. Dincolo de celebra fraza “haina il face pe om”, fiecare dintre noi duce o lupta… nevazuta. Ne machiem in asa fel incat sa parem naturale, ne facem bucle lejere, cautam texturi si culori naturale pentru hainele noastre, folosim lotiuni hidratante, deodorante discrete si, poate cel mai important, avem grija de igiena noastra.

jojo_lactacyd_2


Asta am crezut dintotdeauna. Ca igiena, mai ales cea intima, este cea mai importanta. Dincolo de parfumuri grele si culori intense, fiecare dintre noi ar trebui sa stie sa aiba grija de acest aspect… delicat.

jojo_lactacyd_3

Anii de filmari si turnee mi-au aratat cata dreptate am avut. De fiecare data cand am fost in lumina reflectoarelor, nu numai machiajul sau costumul a fost cele care m-au facut sa ma simt bine sau mai increzatoare. Ci confortul si prospetimea. Doua aspecte care tin mai ales de igiena.

jojo_lactacyd_5

De curand, am descoperit Lactacyd. Nu stiam despre ce produs este vorba, insa mi-a atras atentia sloganul lor: “Increderea in tine vine dintr-o stare de bine”. Asa este. Pentru mine, asta inseamna starea de bine. Confortul, siguranta, prospetimea.


jojo_lactacyd_7
Cred ca zilele pot fi bune sau proaste, intamplarile pot fi fericite sau nu, cursul evenimentelor se poate schimba. Insa tine doar de noi sa avem dimineti placute si seri reconfortante. Si putem obtine atat de usor acest confort si aceasta prospetime!

adolescente-out-SENSITIVE_no_body_copy_final