11155 Views |  Like

Cum a fost in vacanta

Va spuneam, nu de mult, pe blog, ca am fost in Grecia, pentru un proiect. Intamplarea face ca Grecia este una din destinatiile mele preferate de vacanta, asa ca, la putin timp dupa, am plecat acolo cu toata familia in vacanta, in concediu.

1

3
Am ales ca perioada inceputul lui septembrie, cand vremea a fost placuta, insa nu caniculara (o mama se gandeste la toate! 🙂 ) si cand aveam o pauza intre proiecte.
Ajunsa acolo mi-am dat seama ca o saptamana nu e suficienta, asa ca am mai prelungit putin zilele de stat la soare.

4

5

6
Trebuie sa recunosc, in mare parte, timpul petrecut pe plaja l-am alocat culesului de pietricele si scoici sau facand castele de nisip, pentru ca Achim parea absolut fascinat de asta.

10

11
Apoi, ca fiecare din noi, am incercat sa ma odihnesc cat mai mult, sa citesc si sa ma bucur de peisajele superbe.

15

13

14
Ca de obicei, bucataria greceasca s-a dovedit a fi un adevarat dusman al siluetei mele. Mi-a fost greu sa rezist tuturor bunatatilor, mai ales ca, stiti si voi, sunt foarte pasionata de gatit. Norocul a fost insa ca mancarea este foarte sanatoasa si am pastrat mereu orele fixe ale meselor.

16
Am prins si cateva apusuri absolut superbe, iar la capitolul “achizitii”, trebuie sa ma laud cu cateva inele si bratari minunate!

8

7

La final, am pastrat o supriza pentru voi. Am sa va dau trei parfumuri Guerlain – L’homme ideal pentru barbatii importanti din viata voastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti intr-un comentariu la intrebarea: “Cum arata barbatul ideal?”

guerlain

Miercuri, 24 septembrie, eu voi alege castigatoarele!

Multa bafta!