3404 Views |  Like

Conspiratia bebelusilor

Va povesteam pe scurt acum ceva vreme ca orice as face in ultima perioada tot reusesc sa dau cumva, ceva pe mine.:) Cacao cu lapte, mancare, apa si asa mai departe.

img_9724

img_9730

Ca si cum burtica mea ar fi un magnet pentru pete. Voi mi-ati scris ca sigur asta are legatura cu zanuta. Multe dintre voi mi-ati spus ca vi se intampla destul de des acelasi lucru. Ei, am ajuns la concluzia ca aveti dreptate.

img_9738

img_9737

Cred ca undeva, intr-o dimensiune pe care nu ne-o putem imagina, bebelusii ne-au pregatit ceva noua, viitoarelor mamici. Si e o conspiratie in toata regula. Altfel, de unde apar atatea pete? Cred ca zanuta e mana-n mana cu alte printese si mici cavaleri si ca se amuza fantastic pe seama noastra.:)

img_9741

img_9733

Si partea “complicata” abia incepe. Bebelusii sunt mari fabricanti si amatori de pete! Eu stiu deja, pentru ca am mai trecut prin asta o data. Exista un video nou foarte dragut pe tema asta:

img_9727

Ce parere aveti? Nu e o conspiratie in toata regula?:) #conspiratiabebelusilor

Intreaga poveste si posibilitatea de a castiga  multe premii, le descoperiti aici:  http://conspiratia-bebelusilor.persil.ro/

Voua ce pete va dau batai de cap?