4925 Views |  Like

Clinchetul toamnei

A fost o vacanta cu adevarat frumoasa, atat pentru mine, cat si pentru Achim. Am petrecut impreuna momente deosebite, am zambit, am ras in hohote,  am admirat privelistile tarii noastre, iar acum suntem entuziasmati de inceperea gradinitei.

O consider o etapa importanta din viata mea, o etapa ce imi transmite o stare de euforie puternica, deoarece puiul meu a trecut in grupa mijlocie. Pentru mine, acesta trecere constituie un moment important, si totodata, foarte emotionant. Pe zi ce trece, observ schimbari ce ma fac sa zambesc si sa radiez de fericire! Achim creste cum vezi cu ochii si este dornic sa descopere lucruri noi. Ma simt implinita ca mama sa realizez cat de frumos depasim impreuna fiecare etapa a vietii si cat de fericiti suntem ca ne avem unul pe altul.

Ma cuprinde un sentiment de nostalgie la gandul ca in curand, Achim va merge la scoala, iar eu, va trebui sa retraiesc amintirile din copilarie si sa ma reintorc acolo, acum ca mama. In general, inceperea anului scolar imi transmite un sentiment aparte, mai ales pentru ca imi amintesc de perioada copilariei mele, de abecedarul deja frunzarit si de uniforma aceea albastra…

Toamna este aici, iar in curand vom fi inconjurati de mult galben si aramiu, dar si de un dor nesfarsit de vara…Insa, atunci cand aud rasul ca un clinchet de clopotel al fiului meu, zambesc la gandul ca va fi o toamna deosebit de frumoasa!