10134 Views |  Like

Cea mai romantica zi

In weekend-ul ce tocmai a trecut am sarbatorit iubirea.
Iubirea care nu tine cont de reguli, principii sau idei preconcepute, ci iubirea adevarata, neatinsa de nimic, iubirea pura care conecteaza sufleteste doi oameni pana la cer si dupa.
Cu picioarele pe nisip, marea ca martor si cerul liber deasupra.
IMG_6479
IMG_6554
IMG_6491
A fost de departe cea mai emotionanta si inaltatoare experienta traita pana acum…
IMG_6502
IMG_6572
Nu stiu… fiecare priveste si simte lucrurile acestea in felul lui evident. Eu le-am simtit frumos si deplin in fiecare secunda.
Nu ii inteleg pe cei ce se grabesc sa traga concluzii de orice fel atunci cand este vorba despre iubire. Oamenii isi pot promite iubirea vesnica in orice chip, exact asa cum simt sa faca asta.
IMG_6512
IMG_6488
IMG_6573
IMG_6526
IMG_6478
Eu una imi tin mintea si sufletul deschise pentru iubire si sarbatorirea ei. Pentru ca iubirea e lumina aceea ca de rasarit pe care o vezi pe chipurile celor care chiar se iubesc. Si pentru ca pe lume vor exista mereu tot felul de traditii, filozofii, idei de care fiecare e liber sa tina cont daca doreste. Insa iubirea va fi mereu aceeasi: un baiat si o fata care se tin de mana zambind pe malul unei mari.
IMG_6524
Rochie MMarquise  / Bijuterii si sandale Gramaldy / Centura Atelier Magnolia / Coafura Tribute Salon by G.S / Buchet Floraria Amazon