5552 Views |  Like

Cea mai frumoasa zi

Am trait cea mai frumoasa zi chiar de ziua mea!

image

Nu stiam ca voi avea parte de ziua mea de atatea emotii minunate  si de atatea surprize placute. Am avut repetitii la birou de dimineata pentru un nou proiect si gasca mea de la Talentivity mi-a adus cel mai frumos buchet de hortensii si bujori roz!

image

Asa ca, mi-am inceput ziua cu Adela, Laura, Adina si Alina la repetitiile pentru “Nunta Perfecta”, cu un buchet de flori frumoase si un tort delicios. Apoi am ajuns acasa unde am fost imbratisata si felicitata de omuletul meu drag!

image

Cand Achim imi spune “La multi ani” pare ca se opreste tot timpul in loc si ca toata planeta e a mea. “La multi ani mami! Te iubesc!” Cum sa nu fiu cea mai fericita femeie din lume?

photo 3(3)

Pe seara prietenii apropiati mi-au organizat o petrecere surpriza. Cea mai frumoasa surpriza insa a fost faptul ca mi-au creat si o lansare pentru Gramaldy! (www.catalinagrama.com/shop/)

photo 4(5)

Pentru ca am vrut sa imi lansez linia de bijuterii si magazinul online chiar de ziua mea, am fost rasfatata de prieteni cu tot felul de surprize si am avut parte de o petrecere de lansare in toata regula: cu tot cu tricouri personalizate si monograma florala Gramaldy. M-am emotionat foarte tare si va spun… ma simt foarte norocoasa. Am primit sute de mesaje de la multi ani si… chiar m-am simtit cea mai rasfatata fata din lume asa cum v-am scris pe Facebook.

photo 5(1)

photo 1(7)

Va multumesc! Multumesc ca imi sunteti mereu alaturi si ca ati facut cu totii anul acesta ca ziua mea sa imi fie cea mai frumoasa zi!

photo 2(7)