1022 Views |  Like

“Cand o rochie neagra e potrivita, nu poate fi inlocuita cu nimic”

iul

O tinuta pe gustul tuturor femeilor ramane pentru totdeauna ” micuta rochie neagra”, the little black dress sau LBD, cum a ajuns sa fie cunoscuta peste tot in lume. Istoric vorbind, aparitia ei este atribuita perioadei anilor 20 in care Coco Chanel si Jean Patou doreau sa creeze tinute accesibile, versatile si durabile pentru o piata cat mai larga.

Pana atunci era purtata doar in perioada de doliu si era considerata indecenta pentru altfel de circumstante. In timp insa designerii i-au acordat cea mai mare importanta rochiei negre care astazi este considerata esentiala pentru garderoba oricarei femei. In anii 60 Audrey Hepburn a facut senzatia in rochia creata de Givenchy pentru aparitia spectaculoasa din Mic dejun la Tiffany’s.

O rochie neagra poate fi oricand considerata cea mai buna si versatila investitie. Pentru a fi cu adevarat nemuritoare ar trebui sa ne alegem un material durabil ca lana, matasea sau casmirul.

Orice femeie are nevoie de o rochie neagra in garderoba ei pe care sa conteze intr-un moment special. O rochie care sa o transforme in doar cateva clipe intr-o aparitie sexi si rafinata. A venit toamna. So… We’re back to blac!

“Femeile se gandesc la toate culorile, mai putin la absenta lor. Am spus ca negrul are tot. La fel si albul. Frumusetea lor e absoluta. Este armonia perfecta” – Coco Chanel

1 – Sandale dantela
2 – Rochie neagra tulip
3 – Rochie neagra Balenciaga
4 – Rochie neagra Alexander Wang
5 – Geanta plic bej
6 – Bratara aurie
7 – Sandale pinko