2826 Views |  Like

Autumn boho

A fost o vara cu influente boho, de aceea, mi-am propus sa celebrez venirea toamnei in acelasi spirit! Autumn boho inseamna pentru mine acelasi stil dominat de articolele versatile, articole cu ajutorul carora pot creea o multime de tinute…inspirate.

Rochia de la H&M “blush pink”, asa cum imi place sa o numesc, a reusit sa imi transmita aceleasi  “trairi”  boho si sa imi alimenteze dorinta de a compune o tinuta care sa imi aminteasca de vara. O consider o rochie ideala pentru un eveniment mai special, dar si pentru o tinuta de street style, insa cred ca toate acestea depind doar de accesorizarea corecta.

IMG_9633

Astfel, iata ca am ales sa o port pe strada alaturi de o pereche de sandale Cathias Edeline in aceeasi nuanta. Nu am ezitat sa adaug si palaria H&M, o palarie intr-o nuanta ce creea un contrast frumos cu rochia.

IMG_9650

Poate v-am convins si pe Instagram de faptul ca “hats and bags make me sooo happy”! Cat despre geanta… nu pot sa va spun decat ca este de la Parfois si ca imi este foarte draga mai ales pentru ca are acea influenta boho puternica.

804600_849062658496499_1225106107_n

Ochelarii H&M au completat si ei armonios look-ul multumita nuantei, dar si formei, iar bijuteriile din colectia de toamna Gramaldy au conferit un aer mai sofisticat tinutei: www.catalinagrama/shop/

IMG_9691

Horia Stan s-a ocupat si de aceasta data de partea creativa si a realizat niste fotografii minunate!

IMG_9679

www.facebook.com/horiastanphoto