2798 Views |  Like

Amintiri din vara aceasta

IMG_7176

Privind in urma, realizez ca am avut o vara minunata, o vara incarcata de multa emotie, iar colectia Gramaldy Boho a definit perfect starea mea de spirit! Boho trimite cu gandul la spiritul liber al verii, la sentimentul de euforie pe care acest anotimp il transmite! O sa ne fie foarte dor de ea, de festivalurile chic in aer liber, de rasfatul soarelui, dar si de tinutele inspirate. Iubesc vara, dar si bijuteriile din colectia Gramaldy Boho, accesorii pe care le voi purta cu drag si dor de vara de cate ori voi avea ocazia.

IMG_7093

Gramaldy Boho a fost, intr-adevar, o colectie frumos primita, o colectie pentru care am pus mult suflet si care sper ca a inspirat! Bijuteriile cu mesajul “iubesc” au fost apreciate si ne bucuram mult sa stim ca am transmis frumusete si am amintit de esenta vietii in fond, de iubirea pentru tot ce ne inconjoara. Acest “iubesc” inseamna pentru fiecare altceva, desi este atat de prezent  si comun in vietile tuturor!

IMG_6961

IMG_7123

A fost o vara boema, plina de evenimente frumoase pentru Gramaldy, o vara in care v-am simtit aproape! Toamna se apropie, iar noi o asteptam cu drag, mai ales pentru ca am pregatit o colectie inspirata de bijuterii fine.

IMG_7358

IMG_7556

IMG_7137