1867 Views |  Like

Afla ca e bine

” Ar trebui sa fie o prioritate  ca din ce in ce mai multe femei sa aiba acces la teste genetice si la un tratament preventiv care le poate salva viata, indiferent de veniturile pe care le au, de unde vin si pozitia lor sociala.” ( Angelina Jolie)

Avon in Bali6

Suntem la fel. Sub tricourile noastre, camasile , bluzele si uneori voalurile noastre purtam acelasi suflet, avem aceleasi simtiri, aceleasi inimi: suntem femei.

Avon in Bali8

Avon in bali12

Avon in Bali10

Am invatat sa fiu femeie de la femeile din familia mea: mama mea, bunica mea, matusile mele. Nu stiu cum as fi crescut fara iubirea lor, severitatea lor, zambetul, simtul umorului si toate invataturile primite dar stiu ca nu as fi invatat la fel de multe despre femei.

Avon in Bali9

Avon in Bali11

Avon in Bali 14

Aceste femei din viata mea m-au purtat pe brate, m-au leganat, m-au ingrijit, m-au dojenit, mi-au pieptanat parul si m-au strans la piept cand viata nu a avut culorile potrivite.

Avon in Bali 13

Avon in Bali 16
Asa am invatat cat de sensibile sunt femeile de fapt si cat de pretioasa este forta pe care le-o da tocmai aceasta sensibilitate a lor.

Avon in Bali2

Viata unei femei e frumoasa, unica, insa niciodata simpla. Intalnim la orice pas lucruri care ranesc si contrazic sensibilitatea noastra nativa. Renastem de multe ori din propria cenusa si reusim sa gasim undeva ascunse in noi scuturile si sabiile de care avem nevoie ca sa ne protejam macar, daca nu putem schimba nimic.

Avon in Bali7

Avon in Bali5

Cancerul nu tine cont de varsta. De sex sau pozitie sociala. De credinta, culoare, religie sau tara din care faci parte.

Avon in Bali4

Avon in Bali 19

De aceea vreau sa va am aliate in aceasta lupta pornita de atata vreme de prietenii de la Avon pentru a ne proteja de imprevizibil.

Avon in bali 20

Avon in Bali 23

Haideti sa aflam la timp ce se petrece cu noi insine si sa le sustinem pe cele dintre noi care au de depasit o situatie dificila.

Avon in Bali 22

Avon in Bali 26

Avon in Bali 24
Tricourile sociale semnate de Andreea Badala (MURMUR) si Ioana Avram au fost create pentru strangerea de fonduri necesare femeilor din Romania diagnosticate cu cancer la san. Profitul obtinut din achizitionarea tricourilor (25 RON, respectiv 15 RON) este donat integral  Campaniei pentru Sănătatea Sânilor in proiecte care sprijina femeile din Romania diagnosticate cu cancer la san.

Avon in Bali1
Fie ca veti alege sa il purtati sau sa il oferiti unei prietene, va invitam sa transformati tricoul intr-un gest de reamintire a necesitatii de a merge la un control periodic.
Cancerul la san poate aparea la orice varsta, dar descoperit in prima faza a bolii sansele de vindecare sunt de 94%.
Acum, datorita platformei de crowdfunding Doneaza cu Avon,  puteti alege proiectul pe care doriti sa il sprijiniti prin cativa pasi simpli:

-          Pe ambalajul tricoului veti gasi un cod de donatie

-          Va invitam sa accesati platforma si sa alegeti proiectul

-      Apoi, puteti inscrie codul in pagina proiectului ales

Va multumesc ca ne sunteti alaturi!

Avon in bali 25

Avon in Bali 21

“Timpul se scurteaza. Insa fiecare zi in care provoc si inving aceasta boala este o victorie pentru mine”. ( Ingrid Bergman)