1938 Views |  Like

A good-bad girl…

Intr-o societate competitiva si fashionably fast ce sansa mai au bunele intentii? Conversatii de suprafata, folosirea excesiva a metodelor rapide de comunicare ce nu ne mai dau sansa sa ne privim la fel de des in ochi, dorinta absurda de a fi mereu primul sau printre primii, locurile din ce in ce mai putine pentru cei mai buni dintre cei mai buni, toate ne aduc la o singura intrebare : sa fiu sincer, tolerant, bun sau sa fiu ca ceilalti?

Descoperim pe zi ce trece ca doza de cinism si de idolatrie a banului a celor din jur ia proportii exagerate si ca nimeni nu mai ajuta pe nimeni doar pentru ca asa ar fi corect si pana la urma omeneste.
Totul costa si ne costa fara ca macar sa ne dam seama uneori.
Pentru un actor sursa majora de inspiratie se afla in experientele pe care le aduna din viata de zi cu zi. Am intalnit in jur atatia oameni afectati de ritmul nebun al vietii pe care o traim incat pare greu de crezut ca in conditii de criza si presiune generala cineva mai poate fi neafectat chiar si spiritual.
Eu cred ca in esenta suntem cu totii buni, dar ca avem cu siguranta valente negative care pot iesi navalnic la suprafata atunci cand suntem pe muchie de cutit.

Lumea artei se inspira evident din coplesitorul ritm al vietii…De aici si expresia cunoscuta “viata bate filmul”. Personajele pozitive sau negative alcatuiesc si lumea vizualului a marelui sau micului ecran. Am jucat si de o parte si de cealalta parte a baricadei ca actor si de fiecare data am analizat cu atentie psihologia fiecarui personaj in parte. Nu exista bun fara rau si invers. Cazurile extreme sunt cele patologice si nu despre ele discutam acum. Totul are o cauza si un efect chiar si in cazul in care un om e painea lui Dumnezeu sau “negru in cerul gurii”.
Si cu siguranta exista o explicatie clara pentru fiecare caz in parte.
De aici a pornit si povestea site-ului meu. O fata buna vs o fata rea…Atat de diferite dar atat de asemanatoare in acelasi timp.
Am fost si voi fi mereu o persoana extrem de echilibrata si pozitiva. Cu siguranta insa, daca as fi pusa in situatia de a apara ceva drag mie as fi la fel de taioasa ca o lama de otel.
Such a good-bad girl…Aduc acest concept in fata voastra ca sa ne dea de gandit. Ca sa analizam mai mult si sa judecam mai putin chiar si atunci cand cineva ni se pare rau voitor.
Si ca sa aduc un omagiu artei actorului, unde nimic nu este doar bun sau rau, ci are intotdeauna ceva din fiecare culoare.
M-am gandit in acelasi timp ca aici va pot impartasi mai bine gandurile mele si ca astfel putem fi mai aproape.
Bun venit in universul meu!

Catalina

Foto: Marius Baragan
Styling: Alina Dascalescu
Hairstyle: George Soare / Tribute Salon
Make-up: Marie Dascalescu