4643 Views |  Like

8 luni de zambete cu soare!

Zora a implinit 8 luni.

8 luni de zambete cu soare de la o zanuta scumpa care ne-a facut familia mai frumoasa, mai vesela, mai fericita.

IMG_0059

Am avut in weekend multe motive pentru sarbatoare. A fost prima ei zi de sfant, de Sf. Maria si ziua de nume a lui Achim, de Sf. Ioachim si Ana. Am iesit cu piticii in parc si am tinut-o de manute pe Zora care incearca sa paseasca si ea printre copii la locul de joaca.

E foarte sociabila si ii placa tare mult sa ii priveasca pe ceialti copii cum se joaca. Am dat-o pe tobogan, Achim s-a jucat cu ea pe un balansoar, ne-am dat impreuna in leagan si i-a privit cu ochii mari pe copiii care se jucau in nisip cu galetusele.:)

Va spun cu mana pe inima ca sunt fericita, foarte fericita. Privindu-i pe amandoi razand si bucurandu-se de copilarie nu imi vine uneori sa cred ca sunt ai mei si ca Dumnezeu m-a binecuvantat cu zambetele lor frumoase.

Pentru mine nu exista nimic mai important si mai pretios pe lume decat familia mea. Achim si Zora sunt razele noastre de soare si totul graviteaza in jurul lor.

IMG_0058

Zora la cele opt luni intelege din ce in ce mai multe lucruri. Reuseste sa stea frumos in sezut si sa se joace singura in tarc cu jucariile. Sta foarte bine acum in scaunelul ei alb cu iepuras atunci cand ii dam sa pape si e vesela si zambitoare mereu. Toata lumea imi spune ca nu au mai vazut un copil atat de luminous si zambitor. Insa si Achim a fost si este la fel de pozitiv si luminous.

Am inceput de ceva vreme diversificarea. O sa va povestesc mai multe despre asta intr-un alt articol pentru ca imi doresc sa imi povestiti cate ceva din experienta cu copiii vostri.

Nu stiu cum au trecut 8 luni insa au trecut, iar cand ii cant Zorei “zece degetele” nu imi vine sa cred ca era un ghemotoc acum ceva vreme, ca un pui de pisica ciufulit care se cuibarea la pieptul meu si dormea cuminte ore in sir. Acum e plina de energie si vrea sa faca totul mai repede: sa mearga, sa vorbeasca, sa cante si ea cumva (ii plac tare mult cantecelele) dar mai ales sa stea mereu in picioare.

La multi ani Zori de Zi! Va las aici cantecelul ei preferat, sau hitul verii cum ii mai spunem noi in gluma: