3333 Views |  Like

30 de minute numai pentru mine

Sa fii femeie e un lucru incredibil! Faptul ca avem posibilitatea de a face atatea alegeri pentru noi in anii pe care ii traim mi se pare o binecuvantare. Este adevarat ca asta ne complica un pic existenta si ca de cele mai multe ori o cariera reusita si o viata personala implinita vin la pachet cu mai putin timp pentru noi.

thumbnail[1] (2)

De aceea trebuie sa ne luptam uneori cu noi insine si sa ne stabilim altfel prioritatile. A te iubi in primul rand pe tine insati este cel mai important sfat pe care l-am auzit in ultima vreme de la din ce in ce mai multi oameni. A fii atenta la nevoile tale e o regula nescrisa pe care ar trebui sa o aplicam toate, macar din cand in cand.

 

Daca avem grija si de noi, si uneori in primul rand de noi, lucrul acesta pozitiv functioneaza in primul rand ca o forma de terapie si ne ajuta sa ne concentram apoi altfel asupra celor dragi sau asupra lucrurilor pe care le avem de indeplinit zilnic.

 

Nu stiu cum simtiti voi asta dar eu uneori simt nevoia sa am grija si de mine, macar 30 de minute pe zi. Sa am timpul meu, care sa nu aiba legatura cu nimeni altcineva sau cu nicio alta activitate. 30 de minute de relaxare in adevaratul sens al cuvantului. Le folosesc cum consider mai bine in acel moment, insa de cele mai multe ori ele au legatura cu un ritual de rasfat si infrumusetare.

 

Ador sa ascult muzica si sa imi fac cadou o baie calda sau un dus prelungit, mai ales in zilele foarte pline. Sunt foarte atasata de aromaterapie sau tot ceea ce presupune un miros care sa imi creeze o stare de bine. Imi place de asemenea sa imi ingrijesc pielea si sa o hidratez corespunzator desi nu am mereu timpul sa fac asta. Pentru ca as avea nevoie de un ritual prelungit in care sa fac un gomaj fetei si corpului si dupa aceea sa le hidratez cum se cuvine. Am descoperit insa de curand un produs care le contine pe toate trei: exfoliaza fin, hidrateaza in profunzime si are si un parfum suav si delicios de trandafir.

 

Noua gama Palmolive Clay este pur si simplu o experinta in adevaratul sens al cuvantului si o sa-mi dati dreptate dupa ce o s-o folositi prima oara. Pampering Clay contine argila, ulei de trandafir si alte ingrediente naturale. Argila este un ingredient extrem de eficient, care absoarbe excesul de sebum si inlatura celulele moarte oferind pielii o stralucire sanatoasa.

 

Cand ma relaxez si “ma fac frumoasa” imi cultiv mereu increderea in mine. Asta se reflecta apoi in fiecare decizie pe care o iau sau in activitatile mele zilnice. Cineva spunea ca o femeie ingrijita este mult mai frumoasa decat una frumoasa si atat.

Asadar frumusetea este si o stare de bine.

Catalina_Grama_Palmolive3

Imi place sa am o piele ingrijita, purificata si hidratata asa ca vi-l recomand din toata inima. Puteti trai fara nicio exagerare o experienta spa la voi acasa.

Mama m-a invatat ca daca stii sa iti ingrijesti pielea asta va face peste ani diferenta. Sa stiti ca a avut si are in continuare dreptate.

 

Asadar o sa va fac o oferta pe care nu o puteti refuza: 30 de minute numai pentru voi! Suna bine, nu? Abia astept sa imi povestiti experientele voastre. Relaxare placuta!

 

thumbnail[1]