2206 Views |  Like

3 motive pentru care V for Vintage #15 este de neratat

Dupa cum v-am spus deja, astept cu nerabdare sa ne vedem la V for Vintage pe 31 octombrie – 1 noiembrie la MNAC Sala Dalles. Tot ce trebuie sa stiti despre acesta editie  este faptul ca V for Vintage a evoluat extrem de frumos de la ultimul eveniment, asa ca noi ne-am gandit la 3 mari motive pentru care editia cu numarul #15 este de neratat:

  1. Un nou format V for Vintage deschide scena locala si internationala  pentru prima oara la Bucuresti. De aceea, editia cu numarul #15 isi propune sa reprezinte personalitatea fiecarui designer. De la cei cu viziuni futuriste, pana la designerii care apreciaza valorile plecand de la cultura vintage de alta data, toti te asteapta sa le descoperi creatiile!

In plus, noul format V for Vintage este ca o metamorfoza: mereu in dezvoltare, in transformare, in schimbare, in intoarcere, in revenire la un caracter inspirat din ultimele trenduri, insa fara sa uite de adevaratele valori de la care au plecat.

Astfel, colectiile expuse se incadreaza in cele 5 ramuri ale metamorfozei V for Vintage:

  • #VforVINTAGE – Old Hollywood Glamour.
  • #VforVIRTUAL – Era virtualului si efectul acesteia in moda actúala.
  • #VforVANITY – Luxul si opulenta incorporate in piese vestimentare.
  • #VforVALUE – Valorile traditionale si reinterpretarea lor.
  • #VforVISION – Neconventionalitatea, cea mai buna unealta a vizionarului.
  • #VforVIRTUE – “Binele” vazut prin prisma celor pasionati de moda si reinterpretat la nivel vestimentar.
  1. V for Vintage: cel mai mare showroom urban

Timp de 2 zile ai ocazia sa te intalnesti cu colectii capsula special create pentru aceasta editie. Designerii au fost provocati de catre un juriu specialist sa realizeze piese cheie care descriu metamorfoza V for Vintage: vintage, virtual, vanity, value, vision, virtue. Asadar, peste 100 de designeri vor expune in cadrul noii editii: vestimentatie, bijuterie, accesorii si obiect. Cei mai talentati designeri isi muta magazinul la showroom-ul de la MNAC sala Dalles.

  1. V for Vintage: sustine tinerii creatori

Inceputurile sunt cele mai grele, dar sunt si cele mai frumoase, v-o spun din propria experienta!

De aceea, noua editie ofera un spatiu pentru cele mai fresh creatii: Universitatile si facultatile de Arte si Design vor expune pentru prima oara in cadrul V for Vintage, ceea ce mi se pare impresionant!

Noile generatii sunt vizionare, ele sunt V for Vision, sunt generatiile care ne inspira. Vei avea ocazia sa descoperi colectii minimalist-futuriste cu o doza de neconvetional si creativitate. Te atentionam!

Asa ca seteaza-ti cel putin 3 remindere pentru ca noua editie nu este de ratat!

Ia-ti hashtagurile cu tine, foloseste-le pe toate si hai sa iti faci cumparaturile in timp ce socializezi, bei cafea sau ceai verde aromat si te bucuri de un line-up urban mixed.

Abia astept sa ne intalnim weekend-ul acesta!